Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Автокрісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 Magnet Gray

Код товару: 166099
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Carrello
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Автокри Автокрісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 Magnet Gray

Універсальне автокрісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 - відмінний вибір для вашої дитини від народження та до підліткового віку. Воно має стильний дизайн і легко встановлюється в автомобілі за допомогою ременя безпеки або системи Isofix під час руху або проти руху автомобіля. Для маленьких дітей рекомендовано поїздки спиною до дороги.

Ціна: 6278 грн
шт

Опис товару Автокрісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 Magnet Gray

Універсальне автокрісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 - відмінний вибір для вашої дитини від народження до підліткового віку. Воно має стильний дизайн і легко встановлюється в автомобілі за допомогою ременя безпеки або системи Isofix під час руху або проти руху автомобіля. Для маленьких дітей рекомендовано поїздки спиною до дороги. Можна встановити оптимальний нахил спинки. Особою до дороги рекомендовано поїздки для дітей старшого віку. Перевстановлення положення крісла дуже легко, для цього достатньо лише обертати його на своїй основі. Перемикач розташований на зручній панелі, яка знаходиться в основі. При виготовленні крісла CARRELLO Asteroid CRL-12801 виробник поєднує сучасні технології,якісні та надійні матеріали. А м'який чохол не викличе алергії та неприємних відчуттів при контакті зі шкірою дитини. Також він легко знімається та очищається. Для найменших дітей передбачено м'яку вкладку, її рекомендовано використовувати від народження до віку 6 місяців. Щоб дитину було зручно садити, крісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 повертається на 90 градусів, але пересування в автомобілі у такому положенні заборонено. Автомобільне крісло виконане відповідно до Європейських стандартів безпеки ЕСЕ R44/04
Характеристики
Група
0+/1 (0-18 кг)
Тип
Автокрісло
Підтримка системи кріплення Isofix
Ні
Типустановки
Універсальне
Кількість точок кріплення ременя
3
Допустима вага
Від 0 до 18 кг
Регулювання
Висоти підголівника
Колір
Сірий

Автокрісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 Magnet Gray Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Автокрісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 Magnet Gray в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Автокри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Автокри и купити Автокрісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 Magnet Gray в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Автокрісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 Magnet Gray

Тип автокрісло
Групувати 0+/1 (0-18 кг)
Підтримка систем монтажу Isofix ні
Тип інституції Універсальне
Кількість моментів кріплення 3
Вік від 9 місяців до 12 років

* Технічні характеристики Автокрісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 Magnet Gray можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Автокрісло CARRELLO Asteroid CRL-12801 Magnet Gray

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CARRELLO Asteroid CRL-12801 Magnet Gray

Код товару: 365546
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370202
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370203
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →