Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита CANREY CGEL 6040 HGT Inox

Код товару: 220883
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Canrey
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита CANREY CGEL 6040 HGT Inox

Тип Комбіновані (газ+електро) Тип нагрівальних елементів Газові Тип духовки Електрична Гриль Електричний Матеріал грат поверхні Емальовані Корисний об'єм 63 л

Ціна: 13287 грн
шт

Опис товару Кухонна плита CANREY CGEL 6040 HGT Inox

Належить до комбінованих варіантів, де варильна поверхня працює від газу, а духовка – від електрики. Таке рішення дуже вдало щодо функціональності, т.к. дає можливість користуватися плитою незалежно від зникнення одного із джерел живлення. Функція електрозапалювання конфорок працює на основі п'єзоелемента, що висікає іскру, яка підпалює полум'я. Це робить експлуатацію плити простою та комфортною. Ви не залежите від наявності сірників у будинку. Також зникає ризик обпектися, т.к. руки не перебувають у зоні досяжності полум'я. При цьому процес синхронізований, тому не витрачається зайва кількість газу, як це буває при ручному розпалюванні. Плита Canrey CGEL 6040 GTоб'ємну духовку – 63 л. Маючи таку місткість, вона дозволяє експериментувати з варіантами страв, а також готувати на велику кількість людей. Функція гриля стане вашим помічником у цій справі. Вона служить для приготування смачної здорової їжі з мінімальним вмістом жиру. Духовка також оснащена системою конвекції. Це чудова можливість якісно пропекти будь-яку страву. Суть цієї опції полягає в тому, що вбудований вентилятор утворює перегонку повітря камерою. У результаті страва отримує однакову термічну дію, що призводить до рівномірного пропікання.

Кухонна плита CANREY CGEL 6040 HGT Inox Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита CANREY CGEL 6040 HGT Inox в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита CANREY CGEL 6040 HGT Inox в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита CANREY CGEL 6040 HGT Inox

Тип Газова
Тип духовки Електричний
Кількість газових пальників 4
Кількість електричних вогнепальних сил Ні
Об'єм духовки 63 л
Гриль немає даних
Конвекція немає даних
Керування механічне
Газовий контроль духовки немає даних
Тип очищення духовки емаль легкого очищення
Розміри Висота, см: 85
Ширина, см: 60
Глибина, див: 60
Особливості Максимальна температура, °C: 300
Кількість стекол дверей: 2

* Технічні характеристики Кухонна плита CANREY CGEL 6040 HGT Inox можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита CANREY CGEL 6040 HGT Inox

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CANREY CGEL 6040 HGT Inox

Код товару: 252100
На замовлення, 1-3 дні
HANSA FCGW530253 13330 грн
Код товару: 168609
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367797
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →