Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат CANON EOS M6 MARK II BODY SILVER

Код товару: 258202
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Canon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат CANON EOS M6 MARK II BODY SILVER

Поєднання компактного розміру та якості цифрової фотозйомки Досить компактна, щоб поміститися в кишені або сумці, камера EOS дозволяє робити спонтанні фотографії - отримуйте творчі знімки несподіваних моментів з високою чіткістю завдяки камері, яку можна взяти будь-куди. Блискуча робота у потрібний момент.

Ціна: 43774 грн
шт

Опис товару Фотоапарат CANON EOS M6 MARK II BODY SILVER

Поєднання компактного розміру та якості цифрової фотозйомки Досить компактна, щоб поміститися в кишені або сумці, камера EOS дозволяє робити спонтанні фотографії – отримуйте творчі знімки несподіваних моментів із високою чіткістю завдяки камері, яку можна взяти будь-куди. Блискуча робота в потрібний момент Система Dual Pixel CMOS AF виконує швидке та точне фокусування, як при зйомці на цифрову дзеркальну камеру з автоматичним відстеженням об'єктів у міру їхнього переміщення у кадрі. Камера EOS M6 також дозволяє вести швидку зйомку, роблячи 24,2-мегапіксельні знімки зі швидкістю до 9 кадрів/сек. (7 кадрів/сек. з автофокусом SERVO). Система автофокусування Dual Pixel CMOS AF Швидке фокусуванняпід час фотографування. Плавне фокусування під час відеозйомки. Нові можливості творчої відеозйомки Одні й ті ж елементи керування для фото- та відеозйомки дозволяють легко створювати відеоролики у форматі Full HD, які будуть виглядати чудово як при онлайн-перегляді, так і на екрані телевізора. Вбудована система стабілізації зображення по 5 осях забезпечує плавність відеозйомки та дозволяє утримувати об'єкт у чіткому фокусі, коли він (або камера) перебуває в русі. Зручне бездротове підключення та передача даних Завдяки постійному Bluetooth®-з'єднанню та NFC підключення камери EOS M6 до смартфону або планшета Wi-Fi не буде проблемою. Підключившись, ви зможете переглядатизображення та ділитися ними з друзями, використовуючи хмарні послуги. Можна навіть керувати камерою віддалено завдяки передачі зображення з камери на екран пристрою.

Фотоапарат CANON EOS M6 MARK II BODY SILVER Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат CANON EOS M6 MARK II BODY SILVER в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат CANON EOS M6 MARK II BODY SILVER в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат CANON EOS M6 MARK II BODY SILVER

Тип фотоапарата системна камера
Загальна кількість пікселів 24 Mpix
Розмір матриці APS-C
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Тип матриці CMOS (КМОП)
Глибина кольору є
Чутливість 100-25600
Баланс білого є
Спалах є
Стабілізатор зображення оптична стабілізація
Швидкість зйомки 60 кадр/с
Наявність об'єктива є
Видошукач ні
Витримка 1040
Фокусування є
Тип карт пам'яті SD, SDHC, SDXC
Формати зображення AVC, H.264, MPEG-4
Інтерфейси USB, HDMI, Роз'єм 3.5 для підключення зовнішнього мікрофона, Роз'єм для пульта ДК
Формат акумулятора LP-E17
Запис відео є
Формат запису відео Full HD
Запис звуку є
Матеріал корпусу магнієвий сплав
Додаткові можливості оптична стабілізація
Розмір 68х112х44
Вага 450 г

* Технічні характеристики Фотоапарат CANON EOS M6 MARK II BODY SILVER можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат CANON EOS M6 MARK II BODY SILVER

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CANON EOS M6 MARK II BODY SILVER

Код товару: 367933
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367934
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 108724
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →