Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030)

Код товару: 246646
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Canon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030)

Фотоапарат CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030) - повнофункціональна цифрова дзеркальна камера, яка дозволить вам стати ближче до об'єктів зйомки та швидше створювати чудові зображення роздільною здатністю 32,5 мегапікселя.

Ціна: 65747 грн
шт

Опис товару Фотоапарат CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030)

Фотоапарат CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030) - повнофункціональна цифрова дзеркальна камера, яка дозволить вам стати ближче до об'єктів зйомки та швидше створювати чудові зображення роздільною здатністю 32,5 мегапікселя.
 
Високопродуктивна дзеркальна цифрова камера, яка дозволить вам стати ближче
Ідеальний баланс швидкості, якості зображення та портативності - ідеальне рішення для зйомки динамічних спортивних подій та дикої природи крупним планом.
 
Ідеально для зйомки спорту та дикої природи
Основний EOS 90D є датчик зображення APS-C роздільною здатністю 32,5 МП, який забезпечує в 1,6 разів більшу фокусну відстань, ніж на повнокадровій камері. Гіднерішення для тих випадків, коли ви хочете опинитися в епіцентрі подій.
 
Свобода обрізки та зміни композиції
Ви можете змінювати розмір, повертати та обрізати фотографії, створені на камеру EOS 90D, і при цьому друкувати їх у великому форматі, оскільки роздільна здатність 32,5 мегапікселя забезпечує достатній рівень деталізації. Використовуйте окремі елементи сцени та формуйте композицію для досягнення ідеального результату.
 
Якість зображення, яке вразить вас
Датчик зображення CMOS APS-C з роздільною здатністю 32,5 мегапікселя працює спільно з нашим знаменитим процесором обробки зображень DIGIC 8, забезпечуючи чудову якість зображення. Вонипідтримують високий рівень чіткості та яскравості, а також природну тональність, а в умовах слабкого освітлення забезпечують мінімальний рівень цифрового шуму. Для зйомки з рук в умовах нестачі світла камера має граничне значення ISO 25 600, в той час як широкий динамічний діапазон дозволяє зберігати велику кількість деталей у найсвітліших і темніших ділянках кадру.
 
Ідеальне поєднання продуктивності та портативності
Зафіксуйте найдрібніші деталі за допомогою 32,5-мегапіксельного датчика CMOS, розробленого та виробленого у внутрішніх виробничих комплексах Canon. Його формат APS-C досить великий контролю глибини різкості, але заодно віндостатньо маленький, щоб камера EOS 90D разом з об'єктивами залишалася портативною та збалансованою в руках фотографа.
 
Оптимальна якість зображення
Вбудована обробка зображень дозволяє досягати максимально високої якості фотографій. Наша технологія цифрового оптимізатора об'єктива (DLO) може застосовуватися під час зйомки, тому кожен кадр коригуватиметься відповідно до характеристик об'єктива. Який результат? Точні та повні деталей зображення навіть без постобробки.
 
Файли RAW можна обробляти у форматі JPEG прямо в камері завдяки функції вбудованої обробки зображень RAW; також ви можете виконувати точне налаштуваннязображень за допомогою творчого помічника. Процесор DIGIC 8 дозволяє виконувати налаштування зображення та створювати кілька версій того самого зображення, кожна з яких виглядатиме по-різному.
 
Не пропустіть жодного моменту
Зображайте моменти, які неможливо побачити неозброєним оком, створюючи 32,5-мегапіксельні зображення зі швидкістю до 10 кадрів на секунду. Висока чутливість ISO (до 25600) дозволяє знімати динамічні сюжети з неймовірно короткою витримкою, наприклад 1/8000 сек.
 
Від диких птахів до зйомки з трибун
Працюйте у високому темпі і створюйте чудові зображення швидкоплинних миттєвостей. Серійна зйомка з високоючастотою кадрів, надточне стежить фокусування та зручне управління роблять цю камеру ідеальним рішенням для зйомки дикої природи, спортивних змагань та динамічних сцен.
 
Досить швидка, щоб не прогаяти момент
Відмінний вибір для фотографів, які знімають спортивні змагання та дику природу: створюйте неймовірно деталізовані зображення роздільною здатністю 32,5 мегапікселя зі швидкістю 10 кадрів/сек. і безперервним фокусуванням при використанні видошукача або 11 кадрів/сек. у режимі Live View. Формат APS-C дозволяє збільшувати фокусну відстань телеоб'єктивів і з легкістю фотографувати об'єкти та події далеко крупним планом для подальшого друку у великомуформаті.
 
Підтримка карт пам'яті SD UHS-II дозволяє камері швидко зберігати зображення, а дає можливість створювати серію до 58 повнорозмірних файлів JPEG, 25 файлів RAW або 39 файлів cRAW. Функція виявлення мерехтіння на камері EOS 90D контролює частоту кадрів під час серійної зйомки, щоб компенсувати мерехтливе світло, яке можна часто зустріти на спортивних аренах.
 
Висока чіткість, повна концентрація
Сучасні системи автофокусування камери EOS 90D дозволяють підтримувати точний фокус навіть на об'єктах, що швидко рухаються. Неважливо, що ви використовуєте для зйомки - приголомшливий оптичний видошукач камери або універсальний сенсорний екран з регульованим.кутом нахилу, — фокусування буде швидким і максимально точним.
 
Швидке та точне фокусування
45 точок автофокусування хрестоподібного типу розподілені за оптичним видошукачем EOS 90D - всі вони забезпечують максимальну чутливість і точність при зйомці як альбомної, так і книжкової орієнтації. Знімайте в умовах слабкого освітлення -3EV, а також працюйте з телеконвертерами з максимальною діафрагмою f/8.
 
Використовуйте точки автофокусування окремо, групами або областями, які можна легко та швидко переміщувати по кадру за допомогою інтуїтивно зрозумілого джойстика автофокусування. Інтелектуальна система автофокусування з функцієюстеження та розпізнавання (iTR) використовує інформацію про кольори та обличчя для розпізнавання та відстеження об'єктів, що переміщуються в межах кадру. Керуйте чутливістю фокусування та функцією стеження, щоб налаштувати автофокусування камери відповідно до типу об'єкта.
 
Dual Pixel CMOS AF
Під час зйомки в режимі Live View або під час відеозйомки відома система автофокусування Canon Dual Pixel CMOS AF забезпечує чудову різкість при широкій зоні охоплення, а також зберігає високу якість навіть при слабкому освітленні до -5EV. Завдяки вибору з великої кількості положень автофокусування (до 5481) та охоплення кадру (до 100% x 88% по вертикалі та горизонталі) ви можете легко налаштовуватикомпозицію. Функція розпізнавання облич і очей дозволяє підтримувати фокус на людях, що рухаються.
 
Брекетинг фокусування
Коли вам потрібна максимальна глибина різкості по всьому кадру, наприклад, при створенні фотографій у макрорежимі, брекетинг фокусування може забезпечити максимальну чіткість. Всього одне натискання кнопки спуску затвора – і EOS 90D починає серійну зйомку, регулюючи відстань фокусування від початкового положення до заднього плану. Потім композиція створюється за допомогою програмного забезпечення Canon Digital Photo Professional, яке дозволяє створити одне зображення із фокусуванням по всьому кадру.
 
Подорожі
Плануєте поїздку за кордон абовідпочинок у місті? Надихайтеся та навчайтеся у тревел-фотографів, а також знаходьте корисні поради та технічні прийоми, які допоможуть максимально ефектно сфотографувати ваші пригоди.
 
Ясний погляд на світ
Камера EOS 90D оснащена оптичним видошукачем високої яскравості з охопленням приблизно 100%, який дозволяє переглядати те, що відбувається в режимі реального часу і полегшує відстеження об'єктів, що швидко рухаються, наприклад птахів у польоті. На інтелектуальному дисплеї відображається ключова інформація про зйомку, тому ви завжди знатимете, що відбувається, навіть в екстремальних умовах.
 
Сенсорний екран EOS 90D з регульованим кутом нахилудозволяє зі зручністю знімати під різними кутами. Ви можете виконувати фокусування та зйомку одним дотиком, що робить процес роботи з камерою інтуїтивно зрозумілим.
 
Інтуїтивно зрозумілий дизайн
Камера EOS 90D - результат багаторічного вдосконалення дизайну наших камер. Ви відчуєте, наскільки легко використовувати цю камеру, відразу після того, як вперше візьмете її в руки. Ви помітите найдрібніші деталі, наприклад, два джойстики допоможуть вам регулювати положення фокуса під час зйомки, а в меню камери ви можете налаштовувати режими зйомки та елементи керування.
 
Ясний погляд на світ
Як будучи цифровою дзеркальною камерою, EOS 90D, звичайно ж, оснащена інтелектуальнимоптичним видошукачем, який дозволяє точно слідувати за об'єктами, що рухаються, наприклад за птахами під час польоту, і вибирати кращі моменти для створення зображень. Інформація накладається на зображення в режимі реального часу, дозволяючи вам знати всі аспекти роботи камери.
 
Робота від акумулятора протягом усього дня
Великий акумулятор дозволяє створювати 1300 знімків без заряджання*, так що ви можете не хвилюватися про те, що камера розрядиться, коли фотографуєте поза студією. Батарейний блок дозволяє використовувати другий акумулятор, подвоюючи час зйомки без підзарядки, а також забезпечуючи більшу ергономічність під час зйомки в книжковій.орієнтації.
 
Класичний дизайн цифрової дзеркальної камери EOS 90D з ручкою особливої ​​форми забезпечує баланс і зручність під час зйомки з довго- та короткофокусними об'єктивами, що робить цю камеру ще більш привабливою для фотографів спорту та дикої природи.
 
Інтегровані інтерфейси бездротового зв'язку
EOS 90D підтримує Bluetooth та Wi-Fi, що дозволяє не тільки швидко та легко публікувати зображення через мобільний пристрій з програмою Canon Camera Connect, але й віддалено керувати камерою. Переглядайте зображення з камери на екрані пристрою, змінюйте налаштування та режими, а також робіть знімки, навіть не перебуваючи біля камери. Це чудовий спосіб фотографувати полохливихкрупним планом диких тварин. Можна також скопіювати зображення на мобільний пристрій або ПК/Mac після повернення додому.
 
EOS 90D також можна віддалено підключити до ПК або Mac за допомогою програмного забезпечення EOS Utility, що додається, — це дуже зручне рішення для студійної зйомки.
 
Камера для фотографів
EOS 90D - це нова модель у знаменитій лінійці цифрових дзеркальних камер Canon, де нові покоління справді перевершують попередні. Ергономічний дизайн, що налаштовується, здасться знайомим вже з моменту, коли ви вперше візьмете в руки цю камеру, - елементи управління розташовані максимально зручно, а вага камери не зміщується вперед або назад при використанніяк теле-, так і короткофокусні ширококутні об'єктиви Canon.
 
Без відриву від цифрової мережі
Вбудовані Bluetooth та Wi-Fi відкривають нові можливості для творчості. EOS 90D працює спільно з мобільними пристроями, на яких встановлена ​​програма Canon Camera Connect, що полегшує відправку зображень у повідомленнях та їх публікацію в соціальних мережах. Ви також можете дистанційно керувати камерою для зйомки з альтернативного ракурсу.
 
Розкрийте свій потенціал режисера
Камера EOS 90D – це чудовий інструмент для створення відеороликів; вона підтримує зйомку 4K, а також зйомку з високою частотою кадрів (до 120 кадрів/сек.) у форматі Full HD. Наша чудова системафокусування Dual Pixel CMOS AF забезпечує чіткість зображення та кінематографічний ефект. Роз'єми для мікрофона та навушників дозволяють записувати звук, якість якого не поступається якістю зображення.

Фотоапарат CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030)

Тип фотоапарата Дзеркальний фотоапарат
Загальна кількість пікселів 32.5
Розмір матриці 22.2 x 14.8 мм
Максимальна роздільна здатність 6960 x 4640
Тип матриці CMOS (КМОП)
Глибина кольору Кількість точок фокусування: 45
Чутливість 51200
Баланс білого авто
передустановки
користувальницький
Спалах Вбудована
Стабілізатор зображення Оптичний
Швидкість зйомки 10 кадр/с
Наявність об'єктива Є
Видошукач Оптичний (пентапризма)
Витримка 30 - 1/8000 з
Фокусування Є
Тип карт пам'яті SD/SDHC/SDXC
Формати зображення JPEG
RAW
Інтерфейси micro USB
mini HDMI
3.5 мм (mini jack)
Формат акумулятора Li-Ion
Запис відео 3840 x 2160 4K UHD
Формат запису відео MPEG-4
Запис звуку Мікрофон: стерео
Матеріал корпусу Алюміній, полікарбонатна смола зі скловолокном
Колір чорний
Додаткові можливості Робоча температура: від 32 до 104°F/від 0 до 40°C
Робоча вологість: від 0 до 85%
У меню 29 мов

Комплектація:
Фотокамера
Інструкція
Гарантійний талон
Акумулятор
Зарядний пристрій
Ремінь для камери
Розмір Габарити (ВхШхГ), мм: 104.8 x 140.7 x 76.8
Вага 701 г

* Технічні характеристики Фотоапарат CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CANON EOS 90D + 18-55 IS STM (3616C030)

Код товару: 313733
На замовлення, 1-3 дні
Canon XC10 72369 грн
Код товару: 367944
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367945
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →