Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Прально-сушильна машина Candy ROW4964DWMCE/1-S

Код товару: 325850
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прально-сушильні машини Прально-сушильна машина Candy ROW4964DWMCE/1-S

Пральна-сушильна машина Candy ROW4964DWMCE/1-S - окремостояща автоматична модель з фронтальним завантаженням до 9 кг для прання, до 6 кг для сушіння та електронним керуванням.

Ціна: 19178 грн
шт

Опис товару Прально-сушильна машина Candy ROW4964DWMCE/1-S

Прально-сушильна машина Candy ROW4964DWMCE/1-S - окремостояща автоматична модель з фронтальним завантаженням до 9 кг для прання, до 6 кг для сушіння та електронним керуванням.
 
CANDY RAPIDO
Candy RapidO – правильний вибір для економії часу. Завдяки набору з 9 швидких та ефективних програм пральні машини Rapid заощаджують дорогоцінний час, тому ви можете присвятити себе улюбленим заняттям.
 
Не тільки прання, а й сушіння
Високотехнологічна пральна машина здатна не тільки випрати і продезінфікувати одяг - він сушить його. Пройшовши цикл сухої обробки, речі готові носити. Залежно від типу тканини та крою деяким з них може знадобитися легке прасуваннядля усунення заломів, але це більше виняток, ніж правило.
 
Енергоефективність
В епоху економії енергоресурсів все більше споживачів звертають увагу на енергоефективність побутової техніки. Високий клас енергоефективності А гарантує нижче споживання енергії та реальну економію вашого сімейного бюджету.
 
Інвенторний двигун
Candy використовує лише новітні інверторні двигуни, знижуючи рівень шуму та вібрацій до одного з найнижчих рівнів на ринку, забезпечуючи тривалу роботу з дуже низьким енергоспоживанням.
 
Технологія SMART TOUCH
Це технологія підключення «proximity», що використовується в пральнихмашини Candy. Залежно від виробу вона може наділити його додатковими функціями, а вам дати корисні поради для покращення ваших навичок роботи з пральною машиною та допомогти вам усунути помилки та несправності безпосередньо з вашого смартфона.
 
WASH & DRY 59'
З програмою «Швидке прання та сушіння - цикл 59 хвилин» ви зможете швидко та якісно відпрати до 1,5 кг вашого улюбленого одягу, тобто його можна буде одягнути менше, ніж за годину. Швидкий цикл прання також дозволить заощадити 33% електроенергії. Ідеальна програма для прання сорочок, ця функція спеціально розроблена для делікатних тканин та гарантує оптимальні умови прання та сушіння.
 
Функція"Гігієна +"
Допомагає проводити якісну обробку одягу за рахунок того, що протягом усього циклу прання підтримуватиметься постійна температура 60°C. Виберіть швидку програму «Щоденна гігієна» для ідеальної гігієни та глибокого прання одягу. Ця програма триває всього 59 хвилин, але стирає протягом 20 хвилин при температурі 60 ° C, таким чином дезінфікуючи білизну, видаляючи мікроби, бактерії та всі віруси, які можуть вплинути на ваше здоров'я та сім'ю.
 
Функція «Відкладений старт»
З функцією відкладеного старту білизну можна прати тоді, коли вам це зручно. Запрограмований початок прання можна відкласти до 24 годин. Тепер, з пральною машиною Candyможна забути про неприємний запах прілої білизни, залишеної всередині пральної машини. Як і споживання дорогої денної енергії, прання можна налаштувати на час, коли тарифікація нижче.
 
Все під контролем
З функцією «Статистика» ви зможете контролювати програми машини Candy, якими користуєтеся найчастіше, і дізнатися, як зоптимізувати своє прання.
 
Розумні технології
Завдяки додатку Candy simple-fi у вас є доступ до широкого спектру додаткових програм та функцій, а також до повного віддаленого керування.

Прально-сушильна машина Candy ROW4964DWMCE/1-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Прально-сушильна машина Candy ROW4964DWMCE/1-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прально-сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прально-сушильні машини и купити Прально-сушильна машина Candy ROW4964DWMCE/1-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Прально-сушильна машина Candy ROW4964DWMCE/1-S

Тип установки Отдельностоящая
Управління Электронное
Тип завантаження Фронтальная
Колір Белый
Максимальне завантаження, кг 9 кг
Максимальне завантаження сушіння, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1400 об/мин
Габарити (ШxГxВ) 60 x 58 х 85 см
Клас енергоспоживання Класс энергопотребления при стирке: A
Класс энергопотребления при стирке и сушке: D
Особливості Расход воды за цикл: 49 л
Расход воды за цикл (стирка + сушка): 86 л
Дисплей: LED
Сушилка
Инвенторный двигатель
Рівень шуму Уровень шума при стирке: 51 дБ
Уровень шума при отжиме: 78 дБ
Програми Быстрая стирка
Деликатная стирка
Хлопок
Хлопок ЕСО
Деликатная стирка
Шерсть
Синтетика
Джинсы
Быстрая стирка
Антиаллергенная
Функції Управление через Интернет
Стирка паром
Быстрая стирка
Отложенный старт до 24 ч
Матеріал бака Пластик
Додаткові можливості Контроль пенообразования
Контроль дисбаланса
Защита от протечек
Защита от детей
Вага, кг 66 кг

* Технічні характеристики Прально-сушильна машина Candy ROW4964DWMCE/1-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Прально-сушильна машина Candy ROW4964DWMCE/1-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy ROW4964DWMCE/1-S

Код товару: 203310
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 305500
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212211
На замовлення, 1-3 дні
Beko HTE 7616X0 22059 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →