Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушильна машина Candy ROH8A2TCEX-S

Код товару: 231451
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушильні машини Сушильна машина Candy ROH8A2TCEX-S

У нашому метушливому житті час став цінним ресурсом. Ось чому нова сушарка Candy RapidÓ розроблена навколо цієї концепції – швидкі та ефективні цикли допомагають заощадити час, який ви можете присвятити тим речам, які вам більше подобаються, покращуючи якість життя. Компанія Candy вкотре підготувала просте, але розумне та інноваційне рішення: сушильну машину, що має 7 швидких програм та люк більшого діаметру. Поєднання цих характеристик робить сушарку максимально зручною у використанні та вигідно виділяє її серед інших моделей.

Ціна: 19135 грн
шт

Опис товару Сушильна машина Candy ROH8A2TCEX-S

 Повний набір із 7 швидких циклів сушіння Чи є сенс у швидких циклах прання, якщо сушіння триває вічність? У Candy є відповідь на це важливе питання – унікальний набір із 7 швидких програм, які тривають менше 90 хвилин. Крім того, у додатку у вас є додатковий вибір із 20 смарт-циклів, які задовольнять будь-які ваші потреби. Тепловий насос - сушіть та стирає речі одночасно З Candy можна економити час, стираючи та висушуючи речі одночасно. Система з тепловим насосом (heat pump system) забезпечує настільки низьке енергоспоживання, що ви можете використовувати сушильну та пральну машини одночасно, оскільки так ви уникнете непотрібного витрачання енергії. Тепловий насос гарантує найкращу ефективність та дбайливе ставлення до білизни завдяки делікатній температурі сушіння.

Сушильна машина Candy ROH8A2TCEX-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушильна машина Candy ROH8A2TCEX-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушильні машини и купити Сушильна машина Candy ROH8A2TCEX-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушильна машина Candy ROH8A2TCEX-S

Тип установки Окремо стоїть
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 8 кг
Габарити (ШxГxВ) 85х60х60
Рівень шуму 67 дБ

* Технічні характеристики Сушильна машина Candy ROH8A2TCEX-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушильна машина Candy ROH8A2TCEX-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy ROH8A2TCEX-S

Код товару: 220484
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WTH 850K7PL 19651 грн
Код товару: 208576
На замовлення, 1-3 дні
Beko DF 7412PA 19866 грн
Код товару: 260241
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WTH 85V0GPL 20339 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →