Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушильна машина Candy RO4H7A1TEX-S

Код товару: 249367
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушильні машини Сушильна машина Candy RO4H7A1TEX-S

Сушильна машина окремостояща А+ завантаження білизни: 7 кг білий система сушіння: з тепловим насосом

Ціна: 26187 грн
шт

Опис товару Сушильна машина Candy RO4H7A1TEX-S

 У нашому метушливому житті час став найціннішою річчю. Ось чому нова сушарка Candy RapidÓ розроблена згідно з цією концепцією: швидкі та ефективні цикли допомагають заощадити час, який ви можете присвятити тим речам, які вам подобаються найбільше, що покращить якість життя. Компанія Candy в черговий раз підготувала просте, але розумне та інноваційне рішення: сушильну машину, що має 7 швидких програм та люк більшого діаметру. Поєднання цих характеристик робить сушарку максимально зручною у використанні та вигідно виділяє її серед інших моделей. ВУЗЬКА СУШИЛЬНА МАШИНА Кращий результат у вузькій сушильній машині! У світі люди намагаються дедалі більше економити час. КомпаніяCandy пропонує своїм покупцям унікальне рішення - нова сушильна машина глибиною всього 46,5 сантиметрів і завантаження цілих 7 кілограмів. Вона ідеально підходить до вузьких пральних машин і допоможе вам легше справлятися з пранням та сушінням. ПОВНІШИЙ НАБІР З 7 ШВИДКИХ ЦИКЛІВ СУШКИ Чи є сенс у швидких циклах прання, якщо сушіння триває вічність? Candy має відповідь на це важливе питання — унікальний набір з 7 швидких програм, які тривають менше 90 хвилин. Крім того, у додатку у вас є додатковий вибір із 20 смарт-циклів, які задовольнять будь-які ваші потреби. БЕРЕЖНА І ЯКІСНА СУШКА ТЕПЛОВИЙ НАСОС — СУШИТЕ І ПРАЙТЕ РЕЧІ ОДНОЧАСНО З Candy можна економити час, праючи івисушуючи речі одночасно. Система з тепловим насосом (heat pump system) забезпечує настільки низьке енергоспоживання, що ви можете використовувати сушильну та пральну машини одночасно, оскільки так ви уникнете марної витрати енергії. Тепловий насос гарантує найкращу ефективність та дбайливе ставлення до білизни завдяки делікатній температурі сушіння. Бездоганно чисто та СУХО Програма Antiallergy («Протиалергенна») дозволяє ефективно сушити одяг, захищаючи вашу родину від алергенів: пилових кліщів, вовни свійських тварин, пилку рослин та залишків порошкових миючих засобів. Вона також дозволяє зручним та простим способом висушити будь-які випрані речі. 100% ЗАХИСТИ, 100%Дбайливість Не хвилюйтеся про ризик псування або деформації ваших вовняних речей: ваша сушильна машина знає як поводитися з вовняними та делікатними тканинами найкращим чином. Завдяки спеціальним рухам барабана та точному температурному контролю, сушарка знає як висушити вовну та делікатні тканини без жодного ризику розпушування та псування. Найкращий захист гарантований. Схвалено компанією Woolmark.

Сушильна машина Candy RO4H7A1TEX-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушильна машина Candy RO4H7A1TEX-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушильні машини и купити Сушильна машина Candy RO4H7A1TEX-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушильна машина Candy RO4H7A1TEX-S

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 7 кг
Габарити (ШxГxВ) Ширина, см: 59,6
Глибина, див: 46,5
Рівень шуму 67 дБ
Програми Кількість програм: 16
Швидка програма (у хвилинах): 30
Відстрочка старту: є (0-24 год)
Функції Віддалене керування через Wi-Fi + Bluetooth
Вага, кг 37,5

* Технічні характеристики Сушильна машина Candy RO4H7A1TEX-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушильна машина Candy RO4H7A1TEX-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy RO4H7A1TEX-S

Код товару: 304706
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WTH 85204 26402 грн
Код товару: 322615
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289712
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →