Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Candy RO4 1274DXH5\1-S

Код товару: 154637
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Candy RO4 1274DXH5\1-S

Завдяки Candy simply-Fi App, RapidÓ стане ще простіше у використанні. Програма дозволить вам завжди бути в курсі, де ви знаходитесь через ваш смартфон. Ви зможете поговорити з RapidÓ і отримати максимальну віддачу від пральної машини з відповідями та порадами щодо вибору найбільш підходящого прання для вашого одягу, видалення плям та багато іншого.

Ціна: 12341 грн
шт

Опис товару Пральна машина Candy RO4 1274DXH5\1-S

 Наші дні завжди повні зобов'язань, і час стає найціннішим ресурсом. Через цю потребу з'явилася нова пральна машина Candy RapidÓ: швидкі та ефективні цикли прання, які допоможуть заощадити ваш час, щоб ви могли присвятити себе речам, які ви любите найбільше, і зробити ваше життя простіше.

 
Candy знову пропонує прості та інноваційні рішення: найповніший набір на ринку з 9 швидкими програмами та ексклюзивною функцією Snap & Wash у додатку Candy simply-Fi.
 
З Candy RapidÓ вам більше не доведеться вибирати між економією часу чи ідеальними результатами прання. Завдяки новітній технології Speed ​​Drive Motor, якість прання покращилася на 50%,гарантуючи найкращу продуктивність навіть для коротких циклів.
Ви готові до нового досвіду? З ексклюзивною функцією Snap & Wash у додатку Candy simply-Fi ви можете знайти та вибрати найбільш підходящий цикл прання для вашої білизни, просто використовуючи свій смартфон! Сфотографуйте свою білизну та дозвольте RapidÓ запропонувати вам найкращу швидку програму з потрібною температурою та швидкістю обертання. Найкращий спосіб заощадити час!
Завдяки новому ергономічному дизайну, керування завантаженням та вивантаженням вашої білизни ніколи не було простіше. Ваш новий процес прання з RapidÓ буде зручнішим та швидшим.

Пральна машина Candy RO4 1274DXH5\1-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Candy RO4 1274DXH5\1-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Candy RO4 1274DXH5\1-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Candy RO4 1274DXH5\1-S

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 7
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 60*45*85 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 51-74 дБ
Програми EcoMix 20, Біла бавовна, швидка 14-30-44 хв, делікатні речі, Щоденна 39 хв, освіження, Полоскання/Злив+Віджим, Ручне прання, Синтетика, спортивні речі, Бавовна/Антиалергенна, Кольорові речі
Функції обробка пором, таймер відстрочки старту
Додаткові можливості Mix Power System, Snap&Wash, Wi-Fi + Bluetooth, Голосовий помічник у мобільному додатку Candy simply-Fi, Інверторний мотор

* Технічні характеристики Пральна машина Candy RO4 1274DXH5\1-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Candy RO4 1274DXH5\1-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy RO4 1274DXH5\1-S

Код товару: 291588
На замовлення, 1-3 дні
MIDEA MF100W60-UA 12384 грн
Код товару: 337207
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217775
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →