Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушильна машина Candy RO 4H7A1TEX-S

Код товару: 337219
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушильні машини Сушильна машина Candy RO 4H7A1TEX-S

Сушильна машина Candy RO 4H7A1TEX-S - сушильний автомат, що окремо стоїть, конденсаційного типу з тепловим насосом і фронтальним завантаженням білизни до 7 кг.

Ціна: 23134 грн
шт

Опис товару Сушильна машина Candy RO 4H7A1TEX-S

Сушильна машина Candy RO 4H7A1TEX-S - сушильний автомат, що окремо стоїть, конденсаційного типу з тепловим насосом і фронтальним завантаженням білизни до 7 кг.
 
RapidO
Це найшвидша і зручніша сушарка, яку створили, щоб нарешті зробити ваше щоденне прання простим і раціональним. Вона має найповніший набір із 7 швидких режимів, тривалістю менше 90 хвилин кожен.
 
WOOLMARK
100% Захисту, 100% працездатності.
Не турбуйтеся про ризик псування чи деформації ваших вовняних речей: ваша сушильна машина знає як поводитися з вовняними та делікатними тканинами якнайкраще. Завдяки спеціальним рухам барабана та точному температурному контролю, сушарказнає як висушити вовну та делікатні тканини без ризику розпушення та псування. Найкращий захист гарантовано. Схвалений компанією Woolmark.
 
Досить витрачати час
Завдяки функції «Відкладений запуск» (Start Delay) цикл сушіння можна розпочати із затримкою до 24 годин: відкладіть його на ніч, щоб заощадити на електриці, або запрограмуйте, як вам зручно.
 
Життя у стилі «смарт»
Завдяки повній сумісності з Wi-Fi та додатком simply-Fi, ви отримуєте доступ до численних інтелектуальних функцій, таких як дистанційне керування, додаткові цикли, поради щодо сушіння та діагностика.
 
Додаткова пам'ять
Тепер не доведеться довго згадувати,який цикл сподобався минулого разу: його можна зберегти завдяки функції «ДОДАТИ ДО ОБРАНОГО» (NEW FAVOURITE). Під час наступного прання пральна машина одразу завантажить необхідні параметри циклу.
 
Цикли сушіння на будь-який випадок
З Candy ви будете мати повний арсенал швидких циклів сушіння тривалістю від 30 до 90 хвилин на будь-який випадок. Ці сушарки гнучкі у використанні, швидко сушать і надійно працюють, а отже, стануть найкращим вибором, якщо потрібно заощадити час та гроші.
 
Створена для вашого комфорту
Сушарка Candy RapidO розроблена, щоб ви докладали якомога менше зусиль під час завантаження та розвантаження завдяки великим вище розташованим дверямта революційний інтерфейс Touch Console.
 
Більше 20 додаткових циклів
Завдяки програмі Candy simply-Fi, Ви можете підключатися до сушарки смартфоном або планшетом, відкриваючи доступ до функцій Smart Touch. Наприклад, через нього можна завантажити понад 20 додаткових циклів сушіння та користуватися ними.
 
Суперлегка прасування
Вдвічі менше часу, удвічі швидше за прасування.
Ваша нова сушильна машина зменшує утворення складок і ковтунців завдяки спеціальним поперемінним рухам та функції запобігання складкам до та після циклу сушіння. Розумний сенсор забезпечує ідеальний рівень вологості для вдвічі швидшого прасування.
 
Безобмежень
Технології Candy дозволяють одночасно використовувати сушарку та пральну машину або іншу побутову техніку, не ризикуючи перевантажити електромережу. Отже, ви не обмежені в тому, скільки часу та електрики можете заощадити вдома.
 
Технологія EASY CASE
Вибираючи сушильну машину, користувач перш за все дбає про високу продуктивність та енергозбереження, і вже після покупки виявляється, що й інші функції мають велике значення. Для вирішення повсякденних проблем Candy винайшла революційний резервуар для збирання конденсату Easy Case. Easy Case - це унікальне рішення для збору конденсату, що утворюється в процесі сушіння, яке передбачає вбудовану вдверцята конструкції. Ергономічна ручка та продумана форма резервуара дозволяє швидко та зручно витягти його із сушильної машини. Крім того, ви гарантовано зможете заощадити споживання води – конденсат можна використовувати для повсякденних побутових потреб.

Сушильна машина Candy RO 4H7A1TEX-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушильна машина Candy RO 4H7A1TEX-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушильні машини и купити Сушильна машина Candy RO 4H7A1TEX-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушильна машина Candy RO 4H7A1TEX-S

Тип установки Отдельностоящая
Управління Электронное
Тип завантаження Фронтальная
Колір Белый
Максимальне завантаження, кг 7 кг
Габарити (ШxГxВ) 59.6 x 46.5 х 85 см
Рівень шуму 67 дБ
Програми Ежедневная сушка 59 мин (загрузка - 3,5 кг)
Ежедневная сушка 45 мин (загрузка - 2 кг)
Эко 30 мин
Освежение вещей
Спортивные вещи
Разглаживание складок
Сушка с малой загрузкой
Деликатная сушка шерсти (WOOLMARK)
Рубашки
Синтетика
Темные и цветные вещи
Джинсы
Белые вещи
Хлопок
Функції Управление со смартфона
Управление через Интернет
Функция антисминания
Контроль влажности белья
Таймер отсрочки старта
Быстрая сушка
Освежающий цикл
Индикатор заполнения бака конденсата
Матеріал бака Пластик
Додаткові можливості Легкая глажка (Super Easy Iron)
Выбор степени сушки
Запоминание настроек программ
Блокировка управления
Отложенный старт (до 24 ч)
Дисплей: LED
Защита от детей
Вага, кг 37.5 кг

* Технічні характеристики Сушильна машина Candy RO 4H7A1TEX-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушильна машина Candy RO 4H7A1TEX-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy RO 4H7A1TEX-S

Код товару: 146462
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213540
На замовлення, 1-3 дні
Beko DS8439TX 24295 грн
Код товару: 328110
На замовлення, 1-3 дні
Bosch WTH 85V0EPL 24811 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →