Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Candy FCXNE 828 X WIFI

Код товару: 233324
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Candy FCXNE 828 X WIFI

ТЕЛЕСКОПІЧНІ НАПРЯМКИ Телескопічні напрямні полегшують перевірку стану приготування, оскільки вони дозволяють витягувати та переміщати грати та деки. Бічні решітки Бічні решітки - це бічні полиці, які кріпляться до внутрішньої стінки камери духової шафи і дозволяють вставляти полиці та листи на різних рівнях. ПІДКЛЮЧЕННЯ Скористайтеся можливістю віддаленого керування духовкою. За допомогою програми Simply-Fi можна попередньо розігріти, встановити зворотний відлік і закінчити приготування всього за кілька хвилин.

Ціна: 19436 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Candy FCXNE 828 X WIFI

 Пишність і розкіш

Духова шафа Candy FCXNE 828 X WIFI стала уособленням розкоші та ергономіки. Він добре справляється з будь-якими завданнями, які мають виконати сучасну машину для готування. У цьому він зберігає ідеальну зовнішність. Дизайн побудований на точних геометричних акцентах, виконаний у стильному сірому відтінку із використанням чорного скла. Велике оглядове вікно у дверцятах дає змогу споглядати весь процес створення кулінарного шедевра.
Віддалене керування
Технологія Simple-Fi адаптована для забезпечення зручного керування, яке можна здійснювати на відстані. При цьому вам достатньо лише свого смартфона, підключеного до пральної техніки за допомогоюз'єднання Wi-Fi. Комфортний контроль, оперативне програмування на робочі параметри, підказки щодо функціоналу, зв'язок із фахівцями – все це доступно за допомогою Simple-Fi.
Напрямні та решітки
Внутрішній простір духовки організований таким чином, щоб ви могли без проблем витягувати листи, готувати на кількох рівнях і міняти при необхідності місце розташування страви. Для цього створено телескопічні напрямні та бічні решітки.
9 програм приготування
Арсенал програм для приготування має 9 режимів, які відрізняються типом вироблення тепла, рівнем впливу, локалізацією та іншими параметрами. Залежно від того, яку страву ви хочетеприготувати, вибрати режим буде досить легко з огляду на всі параметри рецептури.
Конвекційний вентилятор
Функціонал конвекції відмінно справляється з розігрівом духовки та підтриманням у ній стабільного температурного середовища. За рахунок того, що потоки повітря переміщуються під впливом вентилятора, дана концепція ефективна на практиці і не змушує довго чекати на результат.

Вбудована духова шафа Candy FCXNE 828 X WIFI Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Candy FCXNE 828 X WIFI в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Candy FCXNE 828 X WIFI в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Candy FCXNE 828 X WIFI

Тип Електрична
Об'єм 80
Енергоспоживання Клас А
Керування Сенсорне
Дисплей Є
Система очищення Емаль легкого очищення
Телескопічні напрямні Є
Гриль Є
Конвекція Є
Особливості Ні
Кількість дверних окулярів 2
Режими я
Колір Нержавіюча сталь
Габарити 60х60х57

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Candy FCXNE 828 X WIFI можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Candy FCXNE 828 X WIFI

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy FCXNE 828 X WIFI

Код товару: 360286
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 116507
На замовлення, 1-3 дні
AEG BEB 331110 M 19952 грн
Код товару: 322759
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →