Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа CANDY FCS 100 X/E

Код товару: 265563
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа CANDY FCS 100 X/E

Вбудована духовка CANDY FCS 100 X/E - новий дизайн забезпечують ідеальну стабільність під час приготування та доставлення страв із духової шафи.

Ціна: 7396 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа CANDY FCS 100 X/E

Вбудована духовка CANDY FCS 100 X/E
 
Ручки керування, що утоплюються
Ці ручки можуть утоплюватися в панель керування (наприклад, у неробочий час). Подібна можливість не тільки позитивно впливає на зовнішній вигляд духової шафи, але й зменшує кількість забруднень на панелі керування та полегшує її очищення.
 
Скляні двері
Новий матеріал скляних внутрішніх дверей дозволяє їм нагріватися в середньому лише до 55 ° C, у той час як у духовці температура досягне 200 ° C. Дверцята легко чистити: ніяких гвинтів на скляній поверхні.
 
Система проти випадання полиць
Новий дизайн та нова форма полиць із системою противипадання забезпечують ідеальну стабільність під час приготування та доставлення страв із духової шафи.
 
Рельєфні напрямні
Стаціонарні. Фактично під ними розуміють виїмки на внутрішній поверхні духової шафи, на які спирається решітка або лист. Розташовані вони на різних рівнях, щоб лист можна було переставити під час приготування, або готувати відразу на декількох аркушах. Це найпростіші напрямні, вони легко чистяться та зустрічаються у більшості шаф.
 
Емаль легкої очистки
Емалеве покриття легкого очищення завдяки ідеально гладкій непористій поверхні допомагає уникнути налипання бруду всередині духової шафи ізначно полегшує процес очищення приладу. Емалеве покриття легкого очищення стійке до впливу тварин та рослинних жирів, кислот, що утворюються в процесі термічної обробки фруктів, а також до впливу харчових продуктів з високим вмістом цукру.
 
Гриль
Гриль - вбудований ТЕН дає можливість розігріти не саме повітря або духовку, а безпосередньо продукти, даний варіант допомагає отримати тонку скоринку та ароматну піджарку, будь-яка страва буде смачною та ароматною.

Вбудована духова шафа CANDY FCS 100 X/E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа CANDY FCS 100 X/E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа CANDY FCS 100 X/E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа CANDY FCS 100 X/E

Тип Електричний
Об'єм 70 л
Енергоспоживання 0.8 кВт/год
Керування Механічні ручки
Система очищення Емаль легкого очищення
Потужність, Вт 2100 Вт
Гриль Є
Кількість дверних окулярів 2
Режими Верхнє/Нижнє нагрівання
Нижнє нагрівання
Гриль
Колір Чорний
Габарити Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ) см: 59 x 56 x 56
Розміри (ВхШхГ), див: 59.5 x 59.5 x 56.7
Вага: 23 кг

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа CANDY FCS 100 X/E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа CANDY FCS 100 X/E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CANDY FCS 100 X/E

Код товару: 316937
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 70640
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368203
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →