Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Candy FCP 625 NXL

Код товару: 115415
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Candy FCP 625 NXL

Candy FCP 625 NXL Oven вміщує 68 літрів та 8 режимів роботи. Він має повністю плоскі скляні внутрішні двері, безпечний контакт і термостат, сітку, низький піддон для випікання та м'ясорубку. Духовка класифікується як енергетичний клас A+ та є чорним.

Ціна: 9374 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Candy FCP 625 NXL

 Candy FCP 625 NXL Oven вміщує 68 літрів і 8 режимів роботи. Він має повністю плоскі скляні внутрішні двері, безпечний контакт і термостат, сітку, низький піддон для випікання та м'ясорубку. Духовка класифікується як енергетичний клас A+ та є чорним. Пекти працює з двома входами для вибору функції та температури, а додаткові опції вибираються за допомогою прозорого сенсорного екрана. Функція Aqua Activa доступна для більш легкого очищення.

 
Функція кулінарного світла Це налаштування дозволяє забезпечити здорове приготування знежиреної їжі. Нагрів з комбінацією гриля з вентилятором і пульсуючою циркуляцією повітря гарантує, що вологість у продуктах і хрусткийзовнішній вигляд збережено. Таким чином, їжа готується за більш короткий час та чудовий смак. Випічка, що вентилюється, Нагрівання нижнього і верхнього нагрівача з вентилятором забезпечує відмінний розподіл тепла у всіх частинах печі. Цей метод найкраще підходить для випічки свійської птиці, риби, хліба і т.д. Традиційний метод приготування Це класичний спосіб випічки, в якому працюють нижній та верхній нагрівачі. Він підходить для випічки, наприклад баранину, гру, а також печиво, яблука та страви, які ми хочемо спалити. Гриль У цьому режимі працює інфрачервоний порт. Підходить для випікання середнього жиру та тонше шматочків м'яса (ковбаси, стейки,?). Pizza Heat циркулює навколо їжі таким жечином, як і в дров'яній печі, яка використовується в піцеріях. Швидке зледеніння. Нижній та верхній нагрівач включаються за допомогою пробілів, а також працює вентилятор. Температура встановлена ​​на 40 градусів за Цельсієм. Зміна температури в цій функції неможлива. Ця функція дозволяє відтавати їжу перед випіканням. Aqua Activa Ця система очищення працює на паровій основі та дозволяє легко видалити жир з печі. Процедура проста? У поглибленні на дні печі додайте 300 мл дистильованої води та виберіть опцію Aqua Activa. Пекти буде нагріватися протягом 30 хвилин при температурі 90 градусів Цельсія. Коли піч охолоне, просто протріть поверхні вологою тканиною.

Вбудована духова шафа Candy FCP 625 NXL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Candy FCP 625 NXL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Candy FCP 625 NXL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Candy FCP 625 NXL

Тип Електрична
Об'єм 68 л
Енергоспоживання А
Керування Поворотні перемикачі
Дисплей Є
Система очищення Пором
Гриль Є
Конвекція Є
Особливості Є
Кількість дверних окулярів 3
Колір Чорний
Габарити 59/59/54 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Candy FCP 625 NXL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Candy FCP 625 NXL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy FCP 625 NXL

Код товару: 91206
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 14475
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 215957
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →