Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Candy CSTG272DVE/1-S

Код товару: 337215
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Candy CSTG272DVE/1-S

Пральна машина Candy CSTG272DVE/1-S - окремостояща автоматична модель з вертикальним завантаженням білизни до 7 кг та електронним керуванням.

Ціна: 13588 грн
шт

Опис товару Пральна машина Candy CSTG272DVE/1-S

Пральна машина Candy CSTG272DVE/1-S - окремостояща автоматична модель з вертикальним завантаженням білизни до 7 кг та електронним керуванням.
 
SMART
Candy допоможе вам із щоденним пранням, і результати вас приємно здивують. Ніщо не завадить зручному та легкому пранню: жодної витрати часу, електроенергії, засобів чи зусиль. Скористайтеся перевагами високого розміщення дверцят пральної машини: вам більше не доведеться напружувати спину, завантажуючи білизну. До того ж, використовуючи пральну машину Candy Smart, можна легко керувати пранням білизни зі смартфона завдяки NFC-підключенню.
 
КГ Детектор
Машини мінімізують обсяг споживаної електроенергії, не витрачаючи зайвого.Чутливі сеснори визначають вагу завантаженої білизни та автоматично регулюють споживання води та електроенергії. Режим половинного завантаження в наших машинах заощадить до 70% води, часу та електроенергії.
 
Програми «Швидке прання (14/30/44/59 ХВ)»
Краще поєднання часу та ефективності. З пральними машинами Candy можна вибирати щонайменше чотири режими прання, кожен з яких триває менше години, але є на 100% ефективним.
 
Продовжіть термін служби пральної машини
Функція розумної перевірки забезпечить простоту обслуговування машини. Вона відстежує технічний стан машини та повідомляє вас про нього. У разі збою в роботі чи несправності розумнапрограма допоможе вам знайти вирішення проблеми самостійно.
 
Все під контролем
З функцією «Статистика» ви зможете контролювати найчастіше використовувані програми та дізнатися, як оптимізувати своє прання.
 
Завантажте режим прання, який вам найбільше підходить
Функція «Розумні цикли прання» дозволяє завантажити оптимальний режим прання для вашого способу життя та надає додаткові програми, щоб знайти найкращий режим для догляду за одягом.
 
Функція «Відкладений старт»
З функцією відкладеного старту білизну можна прати тоді, коли вам це зручно. Запрограмований початок прання можна відкласти до 24 годин.Тепер можна забути про неприємний запах прілої білизни, залишеної всередині пральної машини. Як і про споживання дорожчої денної енергії, тому що прання можна налаштувати на час, коли тарифікація нижча.
 
Технологія SMART TOUCH
SMART TOUCH - це технологія підключення «proximity», що використовується в пральних машинах Candy. Залежно від виробу вона може наділити його додатковими функціями, а вам дати корисні поради щодо покращення ваших навичок роботи з пральною машиною та допомогти вам усунути помилки та несправності безпосередньо з вашого смартфона.
 
Mix Power System+
Тепер немає потреби попередньо обробляти речі пральним засобомбезпосередньо перед пранням. Candy представляє систему Mix Power System+, яка завдяки прямому впорскування концентрату із чистої води та прального засобу забезпечує відмінні результати за менший час із програмою Rapid Perfect 59'. Технологія Mix Power System+ збільшує ефективність миючого засобу за низьких температур прання, дозволяє прати при 20° з тією самою якістю прання, що й при 40° у звичайній машині, зберігаючи при цьому до 60% електроенергії.
 
Gentle Touch Opening top
Революційний підхід до прання білизни з технологією Gentle Touch Opening. Нова система робить відкриття легким і зручним - потрібен лише один дотик. Зручніше навіть сказати, що барабан не відкривається, його стулки плавно ковзають.

Пральна машина Candy CSTG272DVE/1-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Candy CSTG272DVE/1-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Candy CSTG272DVE/1-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Candy CSTG272DVE/1-S

Тип установки Отдельностоящая
Управління Электронное
Тип завантаження Вертикальная
Колір Белый
Максимальне завантаження, кг 7 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1200 об/мин
Габариты (ШxГxВ) 40.5 x 60 х 86 см
Клас прання А
Клас віджимання С
Рівень шуму Уровень шума стирки: 61 дБ
Уровень шума при отжиме: 78 дБ
Програми Шелк
Спорт
Джинсы
Ручная стирка
Быстрая стирка
Ежедневная стирка
Деликатное белье
Стирка детских вещей
Шерсть (Сертификат Woolmark)
Интенсивная стирка
Функції Управление со смартфона
Дозагрузка
Выбор скорости отжима
Выбор температуры стирки
Дополнительное ополаскивание
Ускоренная стирка
Легкая глажка
Таймер отсрочки старта
Матеріал бака Пластик
Додаткові можливості Дисплей: LED
Защита от протечек
Защита от детей
Контроль пенообразования
Контроль дисбаланса
Вага, кг 56 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Candy CSTG272DVE/1-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Candy CSTG272DVE/1-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy CSTG272DVE/1-S

Код товару: 213543
На замовлення, 1-3 дні
Beko WUE 6636 XAW 13674 грн
Код товару: 225757
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360244
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →