Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушильна машина Candy CSO4 H7A1TBE-S

Код товару: 209337
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушильні машини Сушильна машина Candy CSO4 H7A1TBE-S

Сушильна машина • окремостояща • А+ • завантаження білизни: 7 кг • клас віджиму: • білий, люк - чорний • система сушіння: з тепловим насосом.

Ціна: 22317 грн
шт

Опис товару Сушильна машина Candy CSO4 H7A1TBE-S

Особлива сушильна машина для білизни — це, мабуть, один із найвідоміших побутових приладів на нашому сучасному ринку. Якщо пральна машина давно стала стандартом навіть для малогабаритних квартир, то зустріти окрему машину для сушіння і по сьогодні може виявитися не надто просто. Мешканці пострадянського простору вважають за краще використовувати комбіновану прально-сушильну машину або сушити білизну по-старому, розвішуючи її на доладній металевій сушарці. Сушильна машина за своїми габаритами приблизно відповідає звичайній пральній машині. Ну а оскільки пральна машина у нас традиційно встановлюється у ванній кімнаті (а не на кухні, як заведено в багатьох країнах),то зовсім не дивно, що не вдасться знайти місце для другого приладу з тими ж габаритами. З іншого боку, багато сушильних машин допускають установку безпосередньо на пральну машину (згори, за допомогою спеціального перехідника), а звичайна складна сушарка, яку можна зустріти, напевно, у кожному будинку, з розвішаною білизною займе близько двох квадратних метрів житлового простору. Найчастіше — якщо знайшлося місце для пральної машини, то й для сушильної також знайдеться.

Сушильна машина Candy CSO4 H7A1TBE-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушильна машина Candy CSO4 H7A1TBE-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушильні машини и купити Сушильна машина Candy CSO4 H7A1TBE-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушильна машина Candy CSO4 H7A1TBE-S

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління Поворотні перемикачі
Тип завантаження Фронтальне
Колір білий, люк - чорний
Максимальне завантаження, кг 7
Габарити (ШxГxВ) Ширина, см:
60

Висота, см:
немає даних

Глибина, див:
46,5
Рівень шуму Максимальний рівень шуму при пранні/сушінні, дБ:
67
Вага, кг 37,5

* Технічні характеристики Сушильна машина Candy CSO4 H7A1TBE-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушильна машина Candy CSO4 H7A1TBE-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy CSO4 H7A1TBE-S

Код товару: 295800
На замовлення, 1-3 дні
Beko DS 8539 TU 22876 грн
Код товару: 146462
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213540
На замовлення, 1-3 дні
Beko DS8439TX 24295 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →