Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина CANDY CS34 1262DE/2-S

Код товару: 265250
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина CANDY CS34 1262DE/2-S

Пральна машина CANDY CS34 1262DE/2-S - окрема модель з фронтальним завантаженням. Машинка допоможе вам із щоденним пранням, а результати вас приємно здивують.

Ціна: 17028 грн
шт

Опис товару Пральна машина CANDY CS34 1262DE/2-S

Пральна машина CANDY CS34 1262DE/2-S - окрема модель з фронтальним завантаженням. Машинка допоможе вам із щоденним пранням, а результати вас приємно здивують.
 
SMART
Candy впевнена в важливості насолоди своїм життям, саме тому новий асортимент пральних машин зроблений так, щоб прати одяг легко і невимушено, спрощуючи ваш день. Звільняючи більше часу для себе та для того, що ви любите найбільше. Candy допомагає вам щодня легко справлятися з пранням білизни: результати виходять просто приголомшливими. Зелене світло до комфорту та легкості у використанні: відсутність великих витрат на час прання, споживання енергії, грошей, прання без зусиль. Оцініть перевагувеликого люка двері та його розташування: вам більше не потрібно докладати зусиль і нахилятися, щоб завантажити білизну в барабан машини. Пральні машини Candy Smart також є «розумними» приладами: завантаживши програму Candy simply-Fi на ваш телефон, через NFC ви отримаєте ще більше переваг керування машиною і знайдете програму прання, яка підходить саме вам, використовуючи ваш телефон як пульт керування.
 
Функція автозважування
Наші машини мінімізують споживання електрики, а також витрати миючого засобу. Чутливі сенсори визначать вагу ваших речей і автоматично виберуть оптимальну кількість порошку та води, яка буде потрібна для максимально ефективної.прання. З нашими пральними машинами ви зможете заощаджувати до 70% води, часу та електрики.
 
Прискорені режими прання
Прискорені режими прання за 14, 30, 44 та 59 хвилин - це найкраще поєднання ідеального прання та економії часу. Купивши пральну машину Candy, ви зможете вибрати між одним із чотирьох прискорених режимів прання, а результат задовольнить вас на всі 100%.
 
Розумна діагностика та догляд
Функція розумної перевірки дозволить вам продовжити життя вашої пральної машини. Вона проінформує вас про стан вашої пральної машини за допомогою внутрішньої діагностики. Якщо буде виявлена ​​помилка або поломка, програма підкаже, як виправитипроблему.
 
Контроль та оптимізація витратних коштів
За допомогою функції «Моя статистика» ви зможете дізнатися більше про програми, які ви часто використовуєте. Крім цього, програма підкаже вам, як оптимізувати процес прання для більшої економії коштів.
 
Знайдіть свій режим прання, що ідеально підходить для вашого життя
Функція Smart Cycle дозволить вибрати режим прання, що ідеально підходить під ваш стиль життя, а також розповість про інші функції, які допоможуть вам дбати про ваш одяг.
 
Функція відкладеного запуску
З функцією відкладеного старту, ви зможете розпочати прання будь-якої миті. Ви зможете вибрати будь-який час для запускупротягом 24 годин. Більше ніяких неприємних запахів від мокрої білизни! Забудьте про великі рахунки за електрику! Виберіть час, коли електрика коштує дешевше!
 
SMART TOUCH - керування через NFC
Завдяки бездротовій системі керування Smart Touch, заснованій на технології NFC*, ви можете суттєво збагатити свій досвід взаємодії з машиною. Залежно від моделі, ви зможете додати нові режими роботи, отримати корисні підказки для більш ефективного використання вашої техніки, а також вирішити проблеми прямо через свій смартфон. (* лише для смартфонів на операційній системі Android з підтримкою технології NFC).
 
Навчіться правильно використовувати вашупральну машинку
Вивчіть повний список корисних порад та пропозицій щодо використання вашої пральної машини. Заощаджуйте ваш час, гроші та завжди отримувати ідеальний результат від прання.

Пральна машина CANDY CS34 1262DE/2-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина CANDY CS34 1262DE/2-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина CANDY CS34 1262DE/2-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина CANDY CS34 1262DE/2-S

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Сенсорне
Поворотний механізм
Тип завантаження Фронтальна
Колір Біла
Максимальне завантаження, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1200 об/хв
Габариты (ШxГxВ) Розміри (ШxГxВ), см: 60 х 48 х 85
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму Рівень шуму прання, дБ: 58
Рівень шуму віджиму, дБ: 79
Програми Бавовна
Бавовна + попереднє прання
ECO 40-60°C
ECO 20°C
Синтетика та кольорові речі
Полоскання
Злив + Віджимання
Джинси
Гігієнічне прання
Вовна/Ручне прання
Делікатне прання
Змішані та кольорові речі 59 хв
Невелике завантаження 30 хв
Ідеальне прання бавовни 59 хв
Функції Відкладений старт (до 24 год)
Додаткове полоскання
Вибір ступеня забруднення
Гігієна+
Легке прасування
Додаткові можливості 5 швидких циклів прання
Кг детектор
Smart Touch (NFC управління зі смартфона або планшета)
Вага, кг 65 кг

* Технічні характеристики Пральна машина CANDY CS34 1262DE/2-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина CANDY CS34 1262DE/2-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CANDY CS34 1262DE/2-S

Код товару: 225790
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302525
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252118
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →