Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Candy CCE7T618EXU

Код товару: 323163
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Candy CCE7T618EXU

Холодильник Candy CCE7T618EXU - окремостоящий двокамерний холодильник з нижнім розташуванням морозильної камери та електронним керуванням.

Ціна: 21930 грн
шт

Опис товару Холодильник Candy CCE7T618EXU

Холодильник Candy CCE7T618EXU - окремостоящий двокамерний холодильник з нижнім розташуванням морозильної камери та електронним керуванням.
 
Fresco
Fresco – новий холодильник Candy з нижнім розташуванням морозильної камери. Спроектований в Італії, він доступний у кількох модифікаціях з різними габаритами, тому ви можете підібрати відповідну саме до вашої кухні. Розташування полиць та дверних секцій можна швидко змінити, як тільки виникає потреба. Програма hOn дозволить повністю розкрити потенціал холодильника незалежно від того, чи є в конкретній модифікації доступ через Wi-Fi.
 
Їжа залишиться свіжою майже на 40% довше, де ви їїпоставте
Технологія Total No Frost Circle+ гарантує постійну та рівномірну температуру та вологість на кожній полиці та в кожному кутку холодильника. Бічний потік повітря, що надходить з бічних випускних отворів, довше зберігає вашу їжу свіжою, де її не поставите.
 
Зберігайте фрукти та овочі
Зберігайте свої фрукти та овочі в кращих умовах з постійним відповідним рівнем вологості завдяки збільшеній охолодній зоні з контролем свіжості.
 
Легко чистіть полиці та відсіки
Завдяки своїй товщині полички з гартованого скла дуже безпечні і витримують будь-яке навантаження. Їхня закруглена і витончена форма допомагає уникнути скупчення бруду в щілинах, такщо вам легко їх чистити.
 
Ергономічна ручка

Холодильник має ергономічну ручку, за яку зручно триматися. Вона має таку округлену форму, як і дверцята, що надає приладу більш м'які обриси.

 
Світ з'єднаних функцій
Чому б не використовувати холодильник на повну? Завантажте програму hOn і відкрийте для себе повний набір з'єднаних функцій, які спростять ваше повсякденне життя. Легко керуйте своїм пристроєм дистанційно за допомогою смартфона та насолоджуйтесь безліччю функцій, таких як помічник з обліку продуктів, розумний помічник з напоїв та багато інших.
 
Цвіль не пройде
Спеціальне покриття напрокладки холодильника та морозильної камери захищає їх від появи цвілі.
 
Виберіть саме ту температуру, яка потрібна
Температуру всередині холодильника та морозильника можна легко регулювати на панелі керування. Зручний дисплей дозволяє встановити необхідну температуру в холодильному (від 2 °C до 8 °C) та морозильному (від -16 °C до -24 °C) відділеннях, а також активувати функції "Канікули" та "Швидке охолодження" та керувати холодильником дистанційно через Wi-Fi у додатку hOn.
 
Швидко охолоджуйте їжу та напої
Кожен раз, коли вам потрібно швидко охолодити їжу та напої, просто активуйте функцію суперзаморожування або суперохолодження– і в холодильнику буде встановлена ​​оптимальна температура.
 
Переставні полички та відсіки
Змінюючи положення поличок та відсіків, ви отримаєте майже 100 різних варіантів їх розміщення, тому без проблем зможете розставити будь-які продукти. Крім того, завдяки системі Total No Frost Circle+, що підтримує рівномірну температуру та вологість у кожному куточку, ви зможете зберігати свої продукти там, де захочете.
 
Швидкий монтаж

Холодильник має переставні дверцята, тому його можна адаптувати під будь-яке розташування на кухні. Дверцята можна перенести з лівого на правий бік холодильника - швидко і без зайвих зусиль.

Холодильник Candy CCE7T618EXU Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Candy CCE7T618EXU в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Candy CCE7T618EXU в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Candy CCE7T618EXU

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Нижнє
Загальний об'єм, л 341 л
Об'єм холодильника, л 222 л
Обсяг морозильної камери, л 119 л
Колір Нержавіюча сталь
Керування Електронне
Єнергоспоживання Клас енергоспоживання: A++
Річний енергоспоживання: 256 кВт*год
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Загартоване скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 39 дБ
Потужність заморожування 5.4 кг/добу
Додаткові можливості Дисплей
LED освітлення
Управління по Wi-Fi
Швидка заморозка
Нульова камера
Гігієнічний ущільнювач
Помічник інвентаризації в мобільному додатку hOn
Габарити (ШxГxВ) 60 х 66 х 185 см
Вага 62 кг
Країна-виробник Румунія

* Технічні характеристики Холодильник Candy CCE7T618EXU можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Candy CCE7T618EXU

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy CCE7T618EXU

Код товару: 233703
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 215986
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209115
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →