Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Candy BWM 1410PHO7/1-S

Код товару: 137489
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Candy
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Candy BWM 1410PHO7/1-S

Завантаження білизни: 10 кг; Максимальна швидкість віджиму: 1400 об/хв; Тип двигуна: Інверторний; Глибина: 54 см; Smart-управління: Bluetooth, Wi-Fi; Колір білий;

Ціна: 17544 грн
шт

Опис товару Пральна машина Candy BWM 1410PHO7/1-S

Пральна машина Candy BWM1410PHO7/1-S має великий барабан, що забезпечує пристрою можливість вмістити багато білизни – цілих 10 кг. Це робить машину придатною для сімейного використання, коли передбачається часте проведення прання чималих обсягів.
 
Виробник оснастив модель системою інтелектуального визначення необхідної дії. На основі збору даних про кількість білизни, ступінь її забрудненості, тип тканини вона здатна самостійно вибрати один з 9 режимів, що найбільш підходить у даній ситуації.
 
Пральна машина Candy BWM1410PHO7/1-S обробляє речі не лише водою, а й парою. Це допомагає знизити кількість бактерій у барабані,продезінфікувати тканину, позбавити її неприємного запаху і продуктивно очистити.
 
Інтерфейс сенсорного керування Smart Ring дає можливість у зручній формі взаємодіяти з машиною. До речі, сама панель управління розташована під кутом 11°, що дає можливість програмувати пристрій на роботу, не нахиляючись до рівня блоку управління.
 
Чудові результати прання класу А можна досягти за рахунок застосування особливо ретельного підходу до замочування речей. Технологія Power Jet+ забезпечує волокнам глибоке просочення, за рахунок якого відмінно випраються плями.

Пральна машина Candy BWM 1410PHO7/1-S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Candy BWM 1410PHO7/1-S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Candy BWM 1410PHO7/1-S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Candy BWM 1410PHO7/1-S

Тип установки Окремо стоїть
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 10 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1400
Габариты (ШxГxВ) 60/54/85 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 51/78 дБ
Програми Основні програми Бавовна Синтетика Делікатного прання Прання вовни Швидке прання Спеціальні програми Змішаний тип білизни Інтенсивна
Функції захист від протікання, контроль піноутворення, контроль дисбалансу, швидке прання, додаткове полоскання, обробка пором, керування через Wi-Fi, керування через Bluetooth
Додаткові можливості Smart Ring
Power Jet +
Вага, кг 72 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Candy BWM 1410PHO7/1-S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Candy BWM 1410PHO7/1-S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Candy BWM 1410PHO7/1-S

Код товару: 144275
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349653
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 179290
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →