Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Camry CR 7045

Код товару: 278553
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Camry
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг Camry CR 7045

Тип роботи: сухий / мокрий / обдув; номінальна потужність 1400 Вт; максимальна потужність 3400 Вт; розетка для електроінструменту із синхронізацією: 2000 Вт; витрата повітря: 36 л/с (2,16 м?/год); потужність всмоктування: 20 кПа; рівень шуму: 82 дБ; Великий робочий діапазон: 19 м; ємність бака: 25 літрів із нержавіючої сталі з міцними пряжками; зливна пробка бака; знімна основа з 4 колесами для плавного пересування; сталева телескопічна труба; шланг пластиковий із зручною ручкою: 2,5м; шланг протипожежний 1,5 м + алюмінієва труба 23 см для золи; розетка для будівельних інструментів; накладка для видування

Ціна: 5504 грн
шт

Опис товару Порохотяг Camry CR 7045

Професійний промисловий пилосос з розеткою для інструменту Camry CR 7045 - це продукт, який працюватиме в квартирі, будинку, гаражі, майстерні та на терасі, а також як обладнання в клінінговій компанії. Промислові пилососи асоціюються насамперед із будівельними майданчиками, виробничими підприємствами, але все частіше вони використовуються у наших будинках та гаражах. Їхня популярність зростає через багатофункціональність, але найбільшою перевагою пилососів цього типу є їх ефективність. Максимальна потужність – 3400 Вт та потужність всмоктування 20 кПа дозволять швидко очистити всі приміщення, навіть від складних забруднень. Якісні елементи із сталі, такі як телескопічнатруба та пластиковий шланг довжиною більше двох метрів із зручною ручкою, дозволяють безперешкодно керувати роботою пилососу. Промисловий пилосос Camry CR 7045 можна використовувати для збирання великої площі підлоги, чищення автомобіля / м'яких меблів, збирання золи 45 ℃ з камінів, очищення від ладу.

Порохотяг Camry CR 7045 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Camry CR 7045 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг Camry CR 7045 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Camry CR 7045

Тип промисловий
живлення мережа
споживана потужність 1400 Вт
Об'єм контейнера для сміття 25 л
Вага 9 кг

* Технічні характеристики Порохотяг Camry CR 7045 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Camry CR 7045

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Camry CR 7045

Код товару: 303295
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295309
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295310
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →