Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример БУКОВИНА М-430

Код товару: 224790
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Буковина
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример БУКОВИНА М-430

Тип Бензинові Потужність 4500 кВт Особливості Плечовий ремінь

Ціна: 5246 грн
шт

Опис товару Тример БУКОВИНА М-430

 Буковина М-430 потужний бензотриммер від виробника, що добре зарекомендував себе. Ця бензинова коса може впоратися з будь-якою травою, бур'янами, чагарниками та пагонами дерев. Потужність 4,5 кВт і хороша система охолодження дозволяють працювати цією мотокосою тривалий час без перегрівів. Буковина М-430 можна купити побутового та напівпрофесійного застосування. Інструменти, що входять в комплект (1 котушка з ліскою і 1 ніж) дозволяють виконувати більшість робіт з косіння рослинності. Двигун відрізняється великою надійністю за рахунок використання хромованого поршня та циліндра, також встановлена ​​посилена поршнева група. Карбюратор японської компанії Walbro гарантує надійну роботуі стабільну потужність навіть за значних навантажень. Ціліснометалічний редуктор і штанга приводу гарантують високий ресурс приводної системи. Ця модель дуже комфортна завдяки малій вазі, ергономічності, гарній збалансованості, завдяки антивібраційній розв'язці компенсується велика честь вібрацій від робочих частин. Рукоятка велосипедного типу регулюється по висоті, всі кнопки винесені на них. Тример Буковина М-430 відгуки про який тільки позитивні, замовити можна за телефонами вказаними на сайті або просто поклавши товар у кошик.

Тример БУКОВИНА М-430 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример БУКОВИНА М-430 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример БУКОВИНА М-430 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример БУКОВИНА М-430

Огляд Бензокоса
Тип Бензинові
Влада 4500
Об'єм двигуна 43 куб см
Обсяг паливного бака 1.2 л
Система різання Диск
Лісочка
Ніж
Вага 6.5 кг

* Технічні характеристики Тример БУКОВИНА М-430 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример БУКОВИНА М-430

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на БУКОВИНА М-430

Код товару: 306401
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm GR-53MS 5461 грн
Код товару: 305585
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 227826
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →