Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Buck "Small Selkirk" (853BRSB)

Код товару: 291760
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Buck
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Buck "Small Selkirk" (853BRSB)

Як додаток до вдалої лінійки аутдор-сегменту Buck представили зменшений ніж Selkirk без кресала для більш легкого та зручного носіння у міських чи польових умовах.

Ціна: 3285 грн
шт

Опис товару Ніж Buck "Small Selkirk" (853BRSB)

 Як доповнення до вдалої лінійки аутдор-сегменту Buck представили зменшений ніж Selkirk без кресала для більш легкого та зручного носіння в міських чи польових умовах.

 
Ніж Selkirk отримав своє ім'я, від гірського хребта Селкерк, на півночі штату Айдахо. Свого часу підкорення цього хребта стало ключем до розвитку західної Канади. Компанія Buck вирішила віддати належне першопрохідникам, які вивчали цей суворий регіон.
 
Клинок виконаний з популярної 420HC нержавіючої сталі. Літери HС (High Carbon) вказують на великий вміст вуглецю, який надає сталі твердості. Часто сталь від компанії Buck виділяють від сталей інших компаній. Насамперед через те, що до термообробки Buck підходить більш серйозно.
 
Накладки рукояті виконані з мікарти. Якщо її порівнювати з G10, то можна відзначити кращу стійкість до ударів і більш приємну текстуру малюнка. Однак вона дещо програє за &

Ніж Buck "Small Selkirk" (853BRSB) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Buck "Small Selkirk" (853BRSB) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Buck "Small Selkirk" (853BRSB) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Buck "Small Selkirk" (853BRSB)

Загальна довжина, мм 210 мм
Тип Нескладний
Огляд туристичний
Товщина ручки -
Scabbard/Czech Чохол
Кількість предметів -
Лезо Сталь
Тип замка -
Забарвлення Чорний
Примітка -

* Технічні характеристики Ніж Buck "Small Selkirk" (853BRSB) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Buck "Small Selkirk" (853BRSB)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Buck "Small Selkirk" (853BRSB)

Код товару: 320551
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 291804
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313487
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →