Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Buck

Код товару: 317418
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Buck
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Buck

Призначення: кишеньковий, туристичний; Фіксатор леза: Back lock; Загальна довжина: 222мм; Довжина клинка: 92мм; Товщина клинка: 3мм; Матеріал клинка: нержавіюча сталь; Твердість сталі: 58-59HRC; Тип заточування: прямий; Матеріал рукояті: нейлон (армований скловолокном); Сертифікат: госппобут; Додаткова інформація: отвір під темляком; Вага в р: 91г

Ціна: 1806 грн
шт

Опис товару Ніж Buck

 Складаний ніж Buck Bantam – це зручний кишеньковий ніж для повсякденного використання в побуті і не тільки. Матеріал, з якого було виготовлено лезо, відрізняється підвищеною стійкістю до негативних зовнішніх факторів та має високі показники міцності. Як блокуючий замок леза використовується надійний замок Back Lock, перевірений вже багатьма покупцями. Також варто відзначити у складаному ножі Buck Bantam і зручну ергономічну рукоять, виконану із спеціального термопластика з текстурованим покриттям, що повністю виключає ковзання ножа в руці. Це класика традиційних EDC-ножів від Buck. Досить бюджетні, але при цьому якісні та вироблені в США.

Ніж Buck Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Buck в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Buck в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Buck

Загальна довжина, мм 222 мм
Тип кишеньковий
Огляд Складаний
Лезо Сталь
Тип замка Back lock
Забарвлення Чорний
Країна-виробник товарів США

* Технічні характеристики Ніж Buck можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Buck

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Buck

Код товару: 338803
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313512
На замовлення, 1-3 дні
Higonokami 1849 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →