Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Buck 119, український прапор, чорний пластик (119BKSFN-B)

Код товару: 291746
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Buck
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Buck 119, український прапор, чорний пластик (119BKSFN-B)

Buck Knives відомий у всьому світі виробник ножів із більш ніж сторічною історією. Співпрацюючи зі знаменитими інженерами, дизайнерами та виробниками ножів, Buck Knives створювали справді бездоганні ножі для американської армії та морських піхотинців.

Ціна: 9585 грн
шт

Опис товару Ніж Buck 119, український прапор, чорний пластик (119BKSFN-B)

Компанія Buck 119 спеціалізується на розробці та виготовленні нових моделей ножів для усіляких потреб споживачів. Підприємство буквально зробило собі ім'я на виробництві ножів, які винятково довго підтримують гостроту ріжучої кромки, використовуючи унікальну технологію загартування клинка. Модель складаного ножа Buck 119 119BKSFN-B з фіксованим клинком призначена для потреб мисливців, рибалок та туристів, які вміють цінувати високу якість та надійність. Компанія Buck виготовляє продукцію такої високої якості, що надає довічну гарантію на свої вироби.

Клинок мисливського ножа Buck 119 119BKSFN-B виконаний із сталі 420 НС з високим вмістом вуглецю. Цей матеріал маєоптимальний склад для виготовлення туристичних та універсальних моделей ножів. Форма клинка типу боуї має заокруглення на кінці, що дещо подовжує ріжучу кромку та дозволяє обробляти продукти більшого розміру. Клинок прикрашений логотипом із зображенням українського прапора,

Ніж Buck 119, український прапор, чорний пластик (119BKSFN-B) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Buck 119, український прапор, чорний пластик (119BKSFN-B) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Buck 119, український прапор, чорний пластик (119BKSFN-B) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Buck 119, український прапор, чорний пластик (119BKSFN-B)

Загальна довжина, мм 267 мм
Тип Нескладний
Огляд Кишеньковий
Товщина ручки -
Scabbard/Czech Шкіра
Кількість предметів 1 шт
Лезо Матеріал клинка 420HC
Тип замка -
Забарвлення Дерево
Примітка *Ножі, що мають довжину клинка до 90 мм, товщину обуха до 2.6 мм і не мають гарди (упору) не належать до категорії холодної зброї відповідно до «Методики криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих з нею виробів»

* Технічні характеристики Ніж Buck 119, український прапор, чорний пластик (119BKSFN-B) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Buck 119, український прапор, чорний пластик (119BKSFN-B)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Buck 119, український прапор, чорний пластик (119BKSFN-B)

Код товару: 313568
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313619
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318493
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →