Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Buck

Код товару: 317440
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Buck
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Buck

Товщина клинка 3 мм
Загальна довжина 18.5 см
Вага 168 г
Тип клинка Clip Point

Ціна: 10664 грн
шт

Опис товару Ніж Buck

 Перший ніж Buck побачив світ у 1902 році і був виготовлений зі зношеного напилка з високовуглецевої сталі. Саме такі заготовки Хойт Бак використовував як витратний матеріал для своїх ковальських розробок. Три десятиліття він робив ножі для своїх друзів з напильників і пив, набиваючи таким чином руку. Він розробив свою систему загартування та збагачення клинка вуглецем, завдяки якій ножі навіть з м'яких сталей ставали неймовірно міцними. Так з'явилася унікальна сталь 420HC. У 1947 році, набравшись досвіду, Хойт Бак зі своїм сином Альфредом реєструє підприємство під назвою H.H.Buck&Son. У цьому ж році з'являється логотип компанії Buck, на якому зображено ковадло. З цьогомоменту починається офіційна історія ножів Buck.

Потрібно зауважити, що довгий час сімейство Баків не мали широкого успіху в американського споживача. Роблячи непогані ножі, вони залишалися нехай і талановитими, але чагарниками. Праці Хойта були оцінені в період Другої світової війни. Його ножі користувалися попитом завдяки чудовому утриманню заточування та зручним ухватистим рукоятям. Після смерті Хойта Бака 1949 року підприємство одноосібно очолив його син Альфред. Успіх прийшов у 1961 році із залученням інвесторів. І відразу ж нова компанія почала позиціонувати себе на ринку, як ту, під брендом якої випускаються ножі класу «люкс». Це означало, що до кожноговиробу пред'являлися дуже високі вимоги щодо якості, стилю та надійності. Але й ціна таких ножів була значно вищою, ніж у конкурентів: різниця часом була в 10 разів. Втім, усі моделі ножів із фіксованим клинком від Buck того часу успішно продавалися. І, незважаючи на скептицизм деяких інвесторів та глузування конкурентів, політика фірми Buck Knives Inc, дозволила компанії успішно розвиватися.

Ніж Buck Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Buck в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Buck в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Buck

Загальна довжина, мм 76 мм
Тип Складаний
Scabbard/Czech Чохол
Кількість предметів 2 шт
Лезо Сталь
Тип замка Back lock
Забарвлення дерево
Країна-виробник товарів США
Примітка Ріжуча кромка ножа гладка

* Технічні характеристики Ніж Buck можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Buck

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Buck

Код товару: 291570
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273094
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313613
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →