Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Buck

Код товару: 317406
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Buck
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Buck

Вид Ніж, складний, мисливський
Пристрій відкривання однією рукою
Клинок довжина 95 мм, товщина 3 мм, clip point, нержавіюча сталь S30V, фальшлез

Ціна: 8987 грн
шт

Опис товару Ніж Buck

 Сучасний та елітний, 110 Hunter Sport – це професійна версія повсякденної моделі 110 Folding Hunter. Маючи багато традиційних характеристик класичного 110 Folding Hunter, 110 Hunter Sport легший і сконструйований з використанням болтового з'єднання на гвинтах типу Torx замість стандартного заклепувального вузла. Sport також пропонує новий дизайн глибокої кишенькової кліпси. Завдяки використанню рами з анодованого алюмінію у поєднанні із зеленою мікартою, вага 110-го зменшена без шкоди для її якості та довговічності. Щоб забезпечити максимальну продуктивність, Hunter Sport може похвалитися покращеною кліпсою, лезом із нержавіючої сталі S30V з двома шпеньками для великого пальця для легенівідкривання однією рукою.

 
Складні ножі із замком Lockback мають механізм, який блокує лезо у відкритому положенні, приводячи його в дію при повному розкритті леза. Замок отримав свою назву за принципом коромисла, який частково видимий на верхній частині ножа. Відкриття леза призводить до блокування коромисла проти леза, тому воно замикається у відкритому положенні. Натискання на "качельку" у верхній частині рукоятки звільняє її і дозволяє користувачеві закрити лезо. Замки вимагають закриття двома руками, хоча деякі з них відкриваються однією рукою.
 
Компанія Buck пишається тим, що цей ніж, як і основна маса моделей бренду, зроблений у США.
 
Buck Knivesє лідером на ножовому ринку щодо утримання гостроти ріжучої кромки завдяки грамотному вибору сталі та процесу фірмової BOS-термообробки, вперше розробленої відомим у сфері Полом Босом, чия система термообробки зарекомендувала себе як найкраща в бізнесі. Кожне лезо проходить суворий процес термообробки та перевірку якості. Потім він загартовується до відповідної твердості за Роквеллом за допомогою системи нагріву, заморожування та повторного нагріву. Це забезпечує більш тривалий термін служби різальної кромки, простоту переточування та лезо, яке вас не підведе.

Ніж Buck Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Buck в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Buck в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Buck

Загальна довжина, мм 159 мм
Тип Складаний
Огляд мисливський
Кількість предметів 1 шт
Лезо Сталь
Тип замка Clip Point
Забарвлення зелений, чорний, клинок сріблястий
Країна-виробник товарів США

* Технічні характеристики Ніж Buck можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Buck

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Buck

Код товару: 317444
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318485
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →