Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Brother UNIVERSAL 17

Код товару: 48800
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Brother
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Brother UNIVERSAL 17

Швейна машинка Brother UNIVERSAL 17 – відмінний компаньйон для початківців. Просте пошиття або ремонт одягу та домашнього текстилю легко здійснюються за допомогою цієї машини, яка поєднує в собі надійність та багатофункціональність. Ви зможете здійснити багато різних швейних операцій завдяки великому вибору додаткових аксесуарів.

Ціна: 5117 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Brother UNIVERSAL 17

Швейна машинка Brother UNIVERSAL 17 - відмінний компаньйон для початківців. Просте пошиття або ремонт одягу та домашнього текстилю легко здійснюються за допомогою цієї машини, яка поєднує в собі надійність та багатофункціональність. Ви зможете здійснити багато різних швейних операцій завдяки великому вибору додаткових аксесуарів.
 
Модель Brother Universal 17 відноситься до електромеханічних розряду. Зазначеної моделі характерно виконання 17 операцій, зокрема, прямих, зигзагних, еластичних, оверлочних, декоративних, трикотажних рядків з максимальною довжиною стібка 4 мм та найменшою шириною 5 мм. Вибрати необхідну функцію можна за допомогою перемикача, а зробити її детальнуналаштування дозволить спеціальний регулятор.
 
Швейна машинка здійснює викидання прорізних петель під гудзики (у напівавтоматичному режимі). Даної моделі типові такі корисні функції, як автоматичне зупинення шпульки після її остаточного намотування, рукавна платформа, тобто. можливість її зняття, та плавне регулювання довжини стібка.
 
Brother Universal 17 відмінно підійде тим, хто тільки починає осягати ази кравецької майстерності. Керувати нею досить просто, для цього не потрібно мати спеціальних навичок, крім того, вона практична та надійна.

Швейна машинка Brother UNIVERSAL 17 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Brother UNIVERSAL 17 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Brother UNIVERSAL 17 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Brother UNIVERSAL 17

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка Є
Освітлення Освітлення світлодіодне LED
Кількість швейних операцій 17
Виконання циклу Напівавтомат
Лінії Довжина стібка до 4 мм.
Ширина шва до 5 мм.

Виконувані рядки:
Зигзаг
Пряма
Показувати Ні
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка Brother UNIVERSAL 17 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Brother UNIVERSAL 17

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Brother UNIVERSAL 17

Код товару: 60059
На замовлення, 1-3 дні
Minerva Max 20M 5160 грн
Код товару: 174148
На замовлення, 1-3 дні
Leader VS 525 5375 грн
Код товару: 304792
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Marie 5375 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →