Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Brother MODERN 21

Код товару: 78417
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Brother
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Brother MODERN 21

Тип: механічна машинка. Тип човника: горизонтальний ротаційний. Електронний стабілізатор зусилля проколу. Вимкнення механізму подачі тканини. Кнопка реверсу. Потужність: 66 Вт. Кількість швейних операцій: 17
Виконання петлі: напівавтомат. Лапки: для пришивання гудзиків, для вшивання блискавки. Рукавна платформа. Ниткодіватель.

Ціна: 6622 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Brother MODERN 21

 Швейна машинка Brother Modern 21 має відмінні технічні характеристики і багату функціональність. Горизонтальний човник Brother Modern 21 не вимагає спеціального догляду та мастила, при цьому добре справляється зі своїм завданням. За допомогою цієї машини Ви можете виконати 17 різних типів рядків, також користуватися напівавтоматичним вимітуванням петлі під гудзик. Порадують такі практичні функції, як вільний рукав та автореверс, можливість використовувати автоматичний ниткодивач і обрізати нитку без додаткових підручних засобів. У Brother Modern 21 можна використовувати плавне регулювання швидкості шиття, а також, у разі потреби, відключити механізм подачі тканини, а її лапка вільно піднімається до висоти 11 мм, що дозволить працювати з тканиною різної товщини.

Швейна машинка Brother MODERN 21 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Brother MODERN 21 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Brother MODERN 21 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Brother MODERN 21

Тип контролю електромеханічне
Зворотна кнопка є
Освітлення є
Кількість швейних операцій 17
Виконання циклу напівавтоматичне
Лінії потайна, еластична, еластична потайна, зигзаг, пряма
Показувати ні
Платформа Hicking є

* Технічні характеристики Швейна машинка Brother MODERN 21 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Brother MODERN 21

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Brother MODERN 21

Код товару: 276177
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276179
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 74218
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →