Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Brother LS 200s

Код товару: 159668
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Brother
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Brother LS 200s

Універсальна машинка Brother LS 200s відрізняється сучасним стильним корпусом, виконаним із міцного пластику. Корпусна частина представлена ​​білому кольорі з рожевими вставками. Внутрішній каркас пристрою виконаний із сталі з нержавіючим покриттям.

Ціна: 5461 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Brother LS 200s

Універсальна машинка Brother LS 200s відрізняється сучасним стильним корпусом, виконаним із міцного пластику. Корпусна частина представлена ​​білому кольорі з рожевими вставками. Внутрішній каркас пристрою виконаний із сталі з нержавіючим покриттям.
 
Електромеханічна модель доповнена горизонтальним човником і характеризується наявністю відразу кількох швейних програм для успішної обробки будь-яких матеріалів. Виробник укомплектував машинку 14 видами рядків, а також петлею, яка виконується у напівавтоматичному режимі.
 
Важливо врахувати той факт, що швейна машинка Brother LS 200s від японських виробників відрізняється наявністю потужного двигуна та сучасноїцифровим налаштуванням. В результаті користувач може з легкістю здійснювати обробку щільних тканин або працювати з легкими тонкими матеріалами.
 
Для створення комфортних умов під час шиття розробники використовували світлодіодну лампу як яскраве підсвічування всієї зони. За обробку круглих виробів, а також важкодоступних місць на одязі відповідає платформа знімного типу. Можливість швидкої зміни притискної лапки допоможе швачку вибрати будь-який тип тканини для успішного ремонту, декорування або пошиття одягу.
 
Внутрішній металевий каркас та двигун високої потужності послужать гарантом довговічності та стабільної роботи механізмів машинки Brother LS200s.

Швейна машинка Brother LS 200s Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Brother LS 200s в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Brother LS 200s в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Brother LS 200s

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка Є
Освітлення Є, світлодіодна
Кількість швейних операцій 14
Виконання циклу Напівавтомат
Лінії Плавна зміна параметрів рядка
Максимальна довжина стібка – 4 мм
Максимальна ширина стібка – 5 мм
Показувати Ні
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка Brother LS 200s можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Brother LS 200s

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Brother LS 200s

Код товару: 304791
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Laura 5590 грн
Код товару: 304900
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Sarah 5590 грн
Код товару: 342210
На замовлення, 1-3 дні
Leader LAVENDER 5676 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →