Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Bresser Spezial-Astro SF 15x70 WP

Код товару: 166371
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bresser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Bresser Spezial-Astro SF 15x70 WP

Кратність: 15x
Вага, м: 1900
Діаметр об'єктива: 70 мм
Діаметр вихідної зіниці: 4.67 мм
Фактор сутінків: 32.4
Світлосила: 21.78
Мінімальна дистанція фокусування: 10 м
Поле зору 1000 м: 77
Габарити: 290x215x85

Ціна: 20855 грн
шт

Опис товару Бінокль Bresser Spezial-Astro SF 15x70 WP

Лінійка астрономічно біноклів Bresser поповнилася висококласною моделлю з покращеними оптичними та експлуатаційними характеристиками Spezial-Astro SF 15x70 WP, яка стоїть в одному ряду з найкращими моделями для астрономії у своєму класі. Як і належить спеціалізованим астробіноклям, дана модель має роздільне фокусування на кожному з окулярів, що забезпечує максимальну різкість зображення на будь-якій астрономічній відстані у всьому діапазоні діоптрійної корекції. Також варто зазначити, що для запобігання запотіванню бінокль заповнений не традиційним азотом, а аргоном, який повною мірою відноситься до інертних газів, не реагує за нормальних умов з іншими хімічними речовинами.елементами, зберігаючи тривалий час свої початкові властивості. Окуляри складаються з п'яти лінз, згрупованих у трьох групах, і забезпечують високий рівень корекції зображення і досить великий кут зору. Повне багатошарове просвітлення всіх оптичних поверхонь і призми BAK4 передають рівномірно світле по всьому полю зображення. 70-мм об'єктив збирає достатню кількість світла для спостережень подвійних зірок, зоряних скупчень та планетарних спостережень. Незважаючи на основне призначення, даний прилад може бути успішно використаний для стаціонарних ландшафтних спостережень, спостережень міських пам'яток, спостережень за міграцією птахів або рухом суден наморе на відстані від одного кілометра і більше.

Бінокль Bresser Spezial-Astro SF 15x70 WP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Bresser Spezial-Astro SF 15x70 WP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Bresser Spezial-Astro SF 15x70 WP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Bresser Spezial-Astro SF 15x70 WP

Тип Оптичний
Частота наближення 15x
Захист IPX7
водонепроникність
газонаповнення
Тип дизайну Porro
Френдеринг Постійна

* Технічні характеристики Бінокль Bresser Spezial-Astro SF 15x70 WP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Bresser Spezial-Astro SF 15x70 WP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bresser Spezial-Astro SF 15x70 WP

Код товару: 231181
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159483
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159486
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →