Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design (4512001)

Код товару: 249227
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bresser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Телескопи Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design (4512001)

Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design із сонячним фільтром характеризується відмінним співвідношенням ціни та характеристик. Фокусна відстань 900 мм у поєднанні з 70 мм лінзою дають хороші оптичні показники. Азімутальне монтування просте в експлуатації та максимально зручне для спостереження за об'єктами нашої Сонячної системи.

Ціна: 7267 грн
шт

Опис товару Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design (4512001)

Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design із сонячним фільтром характеризується відмінним співвідношенням ціни та характеристик. Фокусна відстань 900 мм у поєднанні з 70 мм лінзою дають хороші оптичні показники.
 
Азимутальне монтування просте в експлуатації та максимально зручне для спостереження за об'єктами нашої Сонячної системи. Відмінною особливістю від попередньої версії є посилена тринога, карбонове оздоблення труби, адаптер для камери смартфона та наявність високоякісного апертурного сонячного фільтра. За допомогою адаптера для смартфона, який іде в комплекті з телескопом, легко фотографувати об'єкти спостережень на вашому смартфоні. Важливим моментомє наявність сертифікованого сонячного фільтра, що дозволяє безпечно для очей спостерігати за Сонцем. Додатково можлива комплектація телескопа Full HD камерою передачі зображення на персональний комп'ютер.
 
Ця модель цікава тим, що за прийнятною ціною тепер доступні планетарні спостереження та спостереження сонячної активності за допомогою одного телескопа. Дана модель телескопа має збільшену фокусну відстань, що дозволяє отримати пристойне збільшення навіть з 20-мм окуляром. Це чудовий вибір для підлітків та тих, хто робить свої перші кроки в астрономії. Телескоп з ручним керуванням Bresser Sirius 70/900 AZ Carbon із сонячним фільтром володієякісною просвітленою антивідблискною оптикою, що дозволяє спостерігати кратери на Місяці діаметром 5-8 км, зірки слабкого свічення (до 11.5 зіркових величин), Юпітер з його супутниками, кільця Сатурна, зміни в атмосфері Венери, Уран і Нептун у вигляді зірок, полярні шапки деякі інші об'єкти. При використанні апертурного фільтра можна визначати структуру сонячних плям.
 
У комплектації поставляється спеціальний сонячний фільтр, що захищає очі від проникнення ультрафіолетового, інфрачервоного та видимого надяскравого сонячного випромінювання, пропускаючи лише кількість видимих ​​світлових хвиль, якого достатньо для формування якісного зображення Сонця.Фільтр тестований незалежною організацією забезпечення якості продукції та має європейський сертифікат відповідності CE.
 
Видошукач LED Red Dot з точковим наведенням помітно полегшує наведення приладу на об'єкт, що цікавить, діагональне дзеркало робить спостереження максимально комфортним і зрозумілим, а азимутальне монтування дозволяє легко адаптуватися до телескопа навіть недосвідченому астроному. У модифікації Carbon телескоп оснащений посиленою і стійкішою алюмінієвою триножкою з шестигранним перетином. Завдяки обробці у вигляді карбонового волокна на поверхні оптичної труби не залишаються відбитки пальців, телескоп виглядає дуже стильно та сучасно.
 
Укомплектацію входить адаптер для смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на вибраному окулярі і дозволяє проводити фото та відеозйомку головною або передньою камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (у разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати передню камеру).
 
Прилад максимально простий у конструкції, що дозволяє зібрати або розібрати його за лічені хвилини. Таким чином, не складе проблем взяти телескоп із собою на природу. Телескоп можна використовувати як потужну підзорну трубу, милуючись міськими пам'ятками з дахів будинків, спостерігаючи за тваринами абоптахами у лісі або навіть за кораблями на морському узбережжі. А яскраві, контрастні зображення тисяч об'єктів нічного неба нікого не залишать байдужими до астрономії. Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Carbon із сонячним фільтром дозволить побачити більше, ніж бачив Галілео Галілей у свої найкращі телескопи.

Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design (4512001) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design (4512001) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Телескопи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Телескопи и купити Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design (4512001) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design (4512001)

Відстань фокусування, мм 900 мм
Оптичний дизайн Рефрактори
Комп'ютерне керівництво Є
Кріплення Азімутальна
додаткові характеристики Оптична конструкція: Рефрактори
Максимальне корисне збільшення: 140х
Гранична зоряна величина: 11.33
Шукач: LED з точковим наведенням (Red Dot)
Відносний отвір: 1:12
Вага телескопа, кг: 3.1

Комплектація
Труба: алюміній (зовнішнє оздоблення: карбонове волокно)
Тринога: алюмінієва з предметним столиком для аксесуарів
Монтування: азимутальне AZ-1
Окуляри: 4 мм, 20 мм
Лінза Барлоу: 3-х кратне збільшення
Видошукач: LED Red Dot
Діагональне дзеркало
Апертурний сонячний фільтр
Пекла

* Технічні характеристики Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design (4512001) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Телескоп Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design (4512001)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bresser Sirius 70/900 AZ Retractor carbon design (4512001)

Код товару: 283528
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158619
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →