Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Метеоприлад Bresser Colour Temeo Life H Black

Код товару: 168826
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bresser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Погодні станції та барометри Метеоприлад Bresser Colour Temeo Life H Black

Термометр електронний
Одиниці вимірювання температури градус Цельсія (°C), градус Фаренгейта (°F)
Мінімальна вимірювана температура -40 °C
Максимальна температура, що вимірюється 70 °C

Ціна: 4558 грн
шт

Опис товару Метеоприлад Bresser Colour Temeo Life H Black

Незамінний домашній помічник

Першорядне призначення метеостанції полягає у побудові прогнозу погоди. Або іншими словами, тримати нас в курсі про майбутні погодні умови. Дана модель метеоприладу складає свій власний прогноз на підставі власних вимірювань відповідних метеоданих, який виводиться на екран базового блоку у вигляді символів таких, як "Ясно", "Похмуро", "Опади" тощо.
Вимірювання температури

Температура повітря, це один з найважливіших факторів, що визначають мікроклімат Вашого житла. Температура, що вийшла за межі, може викликати відчуття дискомфорту, і негативно позначатися на Вашому самопочутті. Прийнятовважати, що діапазон температури в житлових приміщеннях, біля з помірним кліматом, повинен бути в межах від 18 до 22 градусів. Даний прилад буде тримати Вас в курсі про температурний режим, що дозволить Вам вчасно вжити необхідних заходів для нормалізації мікроклімату Вашого середовища проживання.
Вимірювання вологості

Відносна вологість повітря значною мірою визначає рівень теплового комфорту. Оптимальною відносною вологістю вважають 40-60 відсотків. При нижчих значеннях у людини виникає сухість шкіри та слизової оболонки дихальних шляхів, що може викликати не лише відчуття дискомфорту, а й погіршувати загальне самопочуття.
Вимірювання атмосферноготиску

Атмосферний тиск є найбільш суттєвим фактором, який визначає погоду в даний момент, і в найближчі години або добу. Тому метеорологічний прогноз побудований на вимірі тиску, а також тенденції його зміни буде значно достовірнішим. І Вам рідше доведеться, з одного боку, носити з собою парасольку, без необхідності, і страждати від її відсутності з іншого.
Базовий блок

Базовий блок метеостанції обладнаний радіоконтрольованим годинником. Показання годинника синхронізуються з передавачем точного часу (DCF77) від атомного годинника. Передавач знаходиться у Німеччині, м. Франкфурт. Радіус дії передавача 1500 км. Підсвічування дисплея активується натисканням кнопкина корпусі базового блоку Після закінчення декількох секунд підсвічування автоматично вимикається, що дозволяє продовжити час роботи елементів живлення.

Метеоприлад Bresser Colour Temeo Life H Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Метеоприлад Bresser Colour Temeo Life H Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Погодні станції та барометри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Погодні станції та барометри и купити Метеоприлад Bresser Colour Temeo Life H Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Метеоприлад Bresser Colour Temeo Life H Black

Тип Метеостанція
Огляд Електронне
Погодні функції • барометр
• гігрометр
• термометр
Показувати Є
Метод встановлення Настільний
живлення Батарейки/мережа
додаткові характеристики • виносний датчик
• підсвічування дисплея

* Технічні характеристики Метеоприлад Bresser Colour Temeo Life H Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Метеоприлад Bresser Colour Temeo Life H Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bresser Colour Temeo Life H Black

Код товару: 159407
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281082
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325768
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →