Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник BRAUN WK 1110 White

Код товару: 263514
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник BRAUN WK 1110 White

Електрочайник BRAUN WK 1110 White зроблений у традиційному варіанті з колбою із пластику. На бічній частині розміщується прозора шкала поділів, яка показує не лише мітки об'єму, а й відповідність чашкам.

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Електрочайник BRAUN WK 1110 White

Електрочайник BRAUN WK 1110 White зроблений у традиційному варіанті з колбою із пластику. На бічній частині розміщується прозора шкала поділів, яка показує не лише мітки об'єму, а й відповідність чашкам. Вбудований захисний фільтр не дає зіпсувати напій частинками накипу, залишаючи їх за межами вашого гуртка.
 
Механізм підняття кришки
Особлива кнопка на верхній частині ручки призначена для піднімання кришки. Натискання на неї приводить у дію механізм, який дозволить безпечно відкрити кришку, не торкаючись руками. Це актуально для моментів, коли всередині гаряча вода, а краплі конденсату можуть стати фактором, що травмує. При автоматичному підйомі кришкивони не дістануть до шкіри навіть якщо вилетять за межі ємності.
 
Світлодіодна індикація
У процесі кип'ятіння води чайник працює зі світловою індикацією. Світлодіодна лампа дає сигнальне випромінювання, поки вода не досягне точки кипіння. Коли температурний датчик фіксує достатню кондицію, він відключає вироблення жару, після чого гасне і лампа, сповіщаючи вас про те, що рідина готова.
 
4-ступінчастий захист
Модель використовує просунуту систему захисту, яка спрацьовує в ряді факторів, зупиняючи продукування високої температури: при закипанні, ризиках перегріву та зняття з підставки. Процес контролюється на 4 етапах, моментальнореагуючи при збоях на будь-якому з них.
 
Поворотна основа
Базою конструкції стала поворотна підставка, яка підводить до глечика електричний струм, здійснюючи нагрівання дискового елемента, який віддає своє тепло воді. Потужність 2200 Вт дозволить швидко розігріти чайник об'ємом 1700 мл. Основа також є зручною підставкою, що дозволяє обертати колбу в будь-який бік.

Електрочайник BRAUN WK 1110 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник BRAUN WK 1110 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник BRAUN WK 1110 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник BRAUN WK 1110 White

Об `єм 1.7 л
Потужність 2200 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований
Матеріал корпусу Пластик
Індикація включення Є
Індикатор рівня води Є
Фільтр з'ємний
Підсвічування Є
Колір Білий

* Технічні характеристики Електрочайник BRAUN WK 1110 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник BRAUN WK 1110 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN WK 1110 White

Код товару: 109611
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 132145
На замовлення, 1-3 дні
BRAUN WK 3100 WH 1634 грн
Код товару: 133274
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →