Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max

Код товару: 328202
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max

Епілятор Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max - компактний зручний у використанні жіночий фотоепілятор, який має лаконічний та стильний дизайн у білому кольорі.

Ціна: 13846 грн
шт

Опис товару Епілятор Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max

Епілятор Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max - компактний зручний у використанні жіночий фотоепілятор, який має лаконічний та стильний дизайн у білому кольорі. 400000 спалахів Ресурс роботи до 24 років роботи при обробці всього тіла або до 35 років роботи у разі обробки зони ніг, зони бікіні, обличчя та пахв. Датчик визначення типу шкіри на різних ділянках тіла відтінок шкіри відрізняється. Тільки імпульсні фотоепілятори Braun Silk-expert обладнані унікальним датчиком відтінку шкіри SensoAdapt. Він постійно майже 80 разів на секунду визначає тон шкіри та автоматично підбирає інтенсивність світлових імпульсів, щоб обробки зробити більш ефективним та безпечним. Протестовано клінічно Створений за допомогою професійнихтехнологій світлової епіляції, прилад Braun Silk-expert IPL пройшов клінічні випробування, щоб його можна було безпечно та ефективно використовувати вдома. Унікальність та дизайн Приємний бонус підготувала компанія Braun у комплектації фотоепілятора. Окрім самого приладу, насадки для точкової епіляції та зарядного пристрою, ви також знайдете ексклюзивну, міцну косметичку до 100-річчя компанії, ви можете її використовувати як просто місце для зберігання вашого приладу вдома, так і футляр для захисту епілятора під час подорожей або відряджень.

Епілятор Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max

Тип Фотоэпилятор
Кількість швидкостей 1
Джерело живлення Сеть
Тип епілятора IPL
Кількість швидкостей 1
Додаткові характеристики Уровней мощности: 10
Ресурс лампы: 400000 вспышек
Интенсивность светового импульса: 6 Дж/см²
Площадь зоны действия: 3 см²
Сенсор контакта с кожей
Встроенный УФ-фильтр
Система защиты от случайный вспышек
Колір Белый

* Технічні характеристики Епілятор Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Braun Silk-expert Pro 5 MBSEIPL5 Max

Код товару: 365384
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 361982
На замовлення, 1-3 дні
BRAUN PL 5147 18146 грн
Код товару: 301991
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →