Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Braun SI 3050 BL

Код товару: 225811
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Braun SI 3050 BL

Праска з парою • підошва: FreeGlide 3D (кераміка) • потужність: 2400 Вт.

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару Праска Braun SI 3050 BL

Стиль та ефективність
З моменту покупки утюгу Braun SI 3050 BL рутинний обов'язок з уходу за промовами стане куди менш напруженим. Інноваційна вигнута підошва FreeGlide 3D. Позбутися складок і прим'ятої стане можливо навіть у важкодоступних місцях, наприклад, на швах або біля ґудзиків, «блискавок», карманів. Зверніть увагу на характерний вигин у її задній частині. Фірмове надміцне покриття SuperCeramic забезпечує плавне ковзання по всіх типах тканин у будь-який бік (на 360 град.). Навіть якщо прасувати рухами від себе. При цьому сам утюг виконаний у сучасному, дуже гарному дизайні, відзначається зручністю у використанні

Запас потужності
Як для такого компактного пристрою, потужність утюгу Braun SI3050 BL можна назвати вражаючою. У вашому розпорядженні 2400 Ват, щоб перетворити на пару 270 мл. води в орендованому резервуарі. З моменту ввімкнення для приведення в робочий стан проходять секунди. Керуйте паровим потоком на власний розсуд: регулюйте витрату (від 0 до 45 мл./хв.) подачі крізь відверстия в підошві, використовуйте паровий носик і функцію «паровий удар» (витрата води 160 мл./хв.). для розгладження найстійкіших складок або тримайте речі на вазі (вертикальне відпарювання)!

Безпека на рівні
Забутий у розетці утюг завжди був донедавна чи не головним побоюванням, пов'язаним із побутовою технікою, але Braun SI 3050 BL повністю виключає цю проблему. Пристрій має систему відключення і автоматично.деактивується за кілька хвилин без використання. Інші неприємності, це постійні протікання води через корпус і поступове накопичення кулі известкового накипу. Від першого захистити надійна вбудована система «антикрапля», яка гарантовано перешкоджає появі калюж і плям під праскою. Вона не випустить жодного грамів води з резервуара. З накипом же допоможе впоратися цілий комплекс заходів і сама конструкція приладу. Незважаючи на те, що повністю виключити появу накипу неможливо, ваш утюг зможе пропрацювати без збоїв значно довше порівняно з аналогами.

Праска Braun SI 3050 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Braun SI 3050 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Braun SI 3050 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Braun SI 3050 BL

Потужність 2400 Вт
Підошва Кераміка
Постійне постачання пари 0-45 г/хв.
Паровий удар 160 г/хв
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 270 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин -
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 2 м
Вага 1.3 кг

* Технічні характеристики Праска Braun SI 3050 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Braun SI 3050 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Braun SI 3050 BL

Код товару: 81476
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 199750
На замовлення, 1-3 дні
TEFAL FV 5735E0 2494 грн
Код товару: 302727
На замовлення, 1-3 дні
Zelmer ZIR 3000 2494 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →