Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор BRAUN SES 9870

Код товару: 138113
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор BRAUN SES 9870

Серія Senso Smart. Тип епіляції: суха/волога. Тип епіляційної голівки: пінцети. Кількість швидкостей: 2. Кількість пінцетів: 40. Датчик надмірного тиску SensoSmart. Технологія MicroGrip Tweezer. Підсвічування. Подвійна масажна система. Насадка для швидкої епіляції Насадка для точкового видалення волосся. Насадка для гоління. Насадка тримера. Бритовий верстат Venus. Щіточка для чищення. Дорожній чохол. Живлення: від акумулятора. Колір: білий/золотистий.

Ціна: 7267 грн
шт

Опис товару Епілятор BRAUN SES 9870

Завжди під рукою
Цей, призначений для домашнього використання епілятор, не тільки здатний швидко та якісно видалити навіть найтонші волоски на тілі, але й зробити це, не завдаючи дискомфорту. Braun SES 9870 SensoSmart рекомендується як мобільний косметичний прилад. Ви можете взяти його з собою у подорож, щоб забезпечити регулярний догляд за шкірою. Місткості акумулятора вистачає на 50 хвилин, чого достатньо для проведення основних гігієнічних процедур, а повторна підзарядка займає приблизно дві години.
 
Повний контроль
Особлива технологія SensoSmart надає унікальну можливість провести епіляцію «на відмінно», навіть якщо ви робите це вперше в житті.Вбудований датчик тиску вчасно подасть світловий сигнал, якщо ви притиснете епілятор до тіла занадто сильно. Це дозволить уникнути нанесення мікро-подряпин і запобігатиме появі подразнення. Крім того, Braun SES 9870 SensoSmart здатний працювати у двох швидкісних режимах: стандартний підходить для звичайної епіляції, а мала швидкість рекомендована для видалення волосся на чутливих ділянках шкіри.
 
 
MicroGrip Tweezer
Особливості даної технології полягають у збільшенні довжини пінцетів та наданні їм особливої ​​форми. Інновації гарантують, що пінцети одразу одним легким рухом захоплять навіть найменші волосинки, нерозрізні візуально (заввишки від 0,5 і завтовшки від 0, 02 мм).

Епілятор BRAUN SES 9870 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор BRAUN SES 9870 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор BRAUN SES 9870 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор BRAUN SES 9870

Тип Епілятор
Кількість швидкостей 2 шт
Кількість пінцетів 40 шт
Джерело живлення Акумулятор
Робочий час від акумулятора 50 хв
Час заряду акумулятора 120 хв
Тип епілятора Є
Кількість швидкостей ні
Змінні головки для епіляції Ні
Колір Ні
Вага Для швидкої епіляції
Для точкового видалення волосся:
Гоління гоління
Знімний тример
Підсвічування Ні

* Технічні характеристики Епілятор BRAUN SES 9870 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор BRAUN SES 9870

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN SES 9870

Код товару: 328167
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240936
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 361980
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →