Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор БРАУН СЕС 9020 ЗД

Код товару: 236077
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор БРАУН СЕС 9020 ЗД

Епілятор BRAUN SES 9020 3D відрізняється своєю технологічністю, оновленим дизайном та вигідною ціною. Ніколи ще епіляція не була настільки простою та швидкою!

Ціна: 10019 грн
шт

Опис товару Епілятор БРАУН СЕС 9020 ЗД

Епілятор BRAUN SES 9020 3D відрізняється своєю технологічністю, оновленим дизайном та вигідною ціною. Ніколи ще епіляція не була настільки простою та швидкою!
 
Ви помітите зростання ефективності 40 пінцетів MicroGrip Tweezer, які без проблем захоплюють навіть дуже тонкі волоски довжиною не більше 0,5мм. Щоб не пропустити жоден, використовуйте діодну лампу підсвічування та змінні насадки кількох видів: прискореної епіляції, вирівнюючий триммер, точкову та «щадну», розроблену для початківців.
 
Технологія Flex
Епіляція, процедура необхідна, але, на жаль, далеко не найприємніша. І хоча існує чимало методів її проведення, на сьогодні найбільшеефективним та найменш дискомфортним є застосування спеціально розроблених для цієї мети пристроїв особистої гігієни. Епілятор BRAUN став першим у світі з повністю рухливою головкою, що дає абсолютну свободу рухів. При цьому збережена така корисна і масажна система, що полюбилася багатьом, що знижує дискомфорт (особливо при «сухому» типі епіляції).
 
Акумуляторне живлення
Значно підвищує комфорт при проведенні епіляції та відсутність мережевого шнура. Живлення подається від акумулятора із запасом енергії на 30 хв. безперервної роботи та перезарядження протягом 60-ти хвилин. Два швидкісні режими: для акуратної та швидкої епіляції. Акумулятор надійно захищений від вологигерметичному корпусі, так як прилад розрахований на роботу під проточною водою та на зволоженій косметологічними засобами шкірі.
 
Додайте сенсор тиску зі світловим датчиком SensoSmart. Епілятор BRAUN SES 9020 3D поєднує безліч можливостей, що гарантують догляд за тілом на професійному рівні!

Епілятор БРАУН СЕС 9020 ЗД Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор БРАУН СЕС 9020 ЗД в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор БРАУН СЕС 9020 ЗД в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор БРАУН СЕС 9020 ЗД

Тип Епілятор пінцетний
Кількість швидкостей 2
Кількість пінцетів 40
Джерело живлення Акумулятор
Робочий час від акумулятора 50 хвилин
Час заряду акумулятора 60 хвилин
Змінні головки для епіляції Є
Комплектація Є
Габарити Є
Вага Насадка для ближчого контакту зі шкірою
Бритовна насадка
Насадка-триммер
Насадка для глибокого масажу тіла
Насадка для обличчя
Підсвічування Є

* Технічні характеристики Епілятор БРАУН СЕС 9020 ЗД можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор БРАУН СЕС 9020 ЗД

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на БРАУН СЕС 9020 ЗД

Код товару: 360370
На замовлення, 1-3 дні
BRAUN PL 3020 10105 грн
Код товару: 309760
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 133120
На замовлення, 1-3 дні
Philips SC1994/00 12470 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →