Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор BRAUN SES 5/875 BS

Код товару: 150048
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор BRAUN SES 5/875 BS

Тип епілятора: Пінцетний; Кількість пінцетів: 28 шт.; Живлення: Акумулятор; Колір: Білий з рожевим; Вага: 0.604 кг;

Ціна: 4257 грн
шт

Опис товару Епілятор BRAUN SES 5/875 BS

 Епілятор Braun Silk epil 7 SES 5/875 BS – це основна частина набору для догляду за тілом. Даний комплект пристроїв передбачає 3 фази догляду: гоління та стрижка (орієнтоване на застосування у чутливих областях тіла), епіляція волосся, догляд за шкірою (масаж, пілінг, очищення). Завдяки комплектації набору ви зможете поєднати доглядові процедури, що дуже зручно.

 
Цей епілятор пінцетного типу. Застосування такого підходу дозволяє досягти чудового результату після застосування техніки. Суть роботи даного приладу полягає в повному позбавленні волосся за допомогою виривання його з коренем. Пінцети MicroGrip акуратно піднімають волоски, захоплюють їх і різким рухом, що не приноситьвеликого дискомфорту, виривають. Такий підхід до позбавлення від волосся дуже ефективний: після епіляції воно росте менше, їх структура витончується і процедури з часом стають все рідше і рідше.
 
Корпус цієї техніки повністю герметичний. Для вас це забезпечує додатковий комфорт у використанні: епілятором можна скористатися у ванній або під душем. Пристрій призначений для миття під проточною водою, тому всі важливі частини механізму надійно захищені від вологи всередину. Технологія Wet&Dry, що забезпечує можливість вологого епілювання, дуже продуктивна практично, т.к. при такому підході болючі відчуття нижчі, а згодом практично сходять нанівець.

Епілятор BRAUN SES 5/875 BS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор BRAUN SES 5/875 BS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор BRAUN SES 5/875 BS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор BRAUN SES 5/875 BS

Тип Епілятор
Кількість швидкостей 2 шт
Кількість пінцетів 28 шт
Джерело живлення Акумулятор
Робочий час від акумулятора 30 хв
Час заряду акумулятора 60 хв
Тип епілятора Ні
Додаткові характеристики Є
Комплектація Є

* Технічні характеристики Епілятор BRAUN SES 5/875 BS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор BRAUN SES 5/875 BS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN SES 5/875 BS

Код товару: 16511
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta EP 7910 4300 грн
Код товару: 219166
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 48069
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →