Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор Braun SE 831

Код товару: 55232
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор Braun SE 831

Епілятор Braun SE 831 Face поєднує два пристрої: для епіляції і для пілінгу. Все що потрібно – це змінити насадку. Перша насадка призначена для точної епіляції небажаних волосків на обличчі. Друга насадка – для глибокого очищення пор шкіри. Використовуючи цей пристрій, ви завжди матимете бездоганний колір обличчя і шкіру, що сяє красою.

Ціна: 3483 грн
шт

Опис товару Епілятор Braun SE 831

Епілятор Braun SE 831 Face поєднує два пристрої: для епіляції і для пілінгу. Все, що потрібно – це змінити насадку. Перша насадка призначена для точної епіляції небажаних волосків на обличчі. Друга насадка – для глибокого очищення пор шкіри.

Волосся над верхньою губою, лінії брів або підборіддя епілятор Braun Face SE831 видаляє ретельно, акуратно та з абсолютною точністю. Насадка має 10 мікроотворів, які завдяки 200 рухам в секунду захоплюють найтонші волоски і видаляють їх з коренем.

Для делікатного відлущування використовується спеціальна щіточка, яка йде в комплекті з епілятором. Пристрій виконує глибоке очищення пір, дозволяє дбайливо і м'яко видалятимакіяж з обличчя. Результат у шість разів ефективніший, ніж при звичайному вмиванні. Завдяки сотням мікровібрацій щіточка ретельно очищає шкіру. Завдяки 100% водонепроникності корпусу виконувати чищення обличчя можна за допомогою даного приладу під час прийняття душу. Необхідно проводити заміну щіточки кожні три місяці.

Епілятор Braun SE 831 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор Braun SE 831 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор Braun SE 831 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор Braun SE 831

Тип Епілятор
Кількість швидкостей 1 шт
Кількість пінцетів 10 шт
Джерело живлення Батарейки
Кількість швидкостей Є
Додаткові характеристики Є
Змінні головки для епіляції Ні
Вага Насадка-епілятор з 10 мікроотворами
Насадка-щіточка для чищення обличчя, 10000 тонких щетинок
Підсвічування Ні

* Технічні характеристики Епілятор Braun SE 831 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор Braun SE 831

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Braun SE 831

Код товару: 90705
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209465
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219718
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →