Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор Braun SE 3170

Код товару: 74336
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор Braun SE 3170

Тип: Епілятор. Тип епіляції: суха. Система живлення від мережі. Кількість швидкостей: 2. Насадки: масажна насадка, що піднімає волоски, основна насадка для епіляції. Колір: білий/бузковий.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Епілятор Braun SE 3170

 Епілятор Braun SE 3170  добрий варіант для легкого видалення волосся. 20 пінцетів видаляють волосся біля кореня, залишаючи шкіру гладкою. Тоді як система Smartlight допомагає не пропустити жодної волосинки. Епілятор Silk-epil 3 оснащений масажними роликами, які рівномірно стимулюють та масажують шкіру, полегшуючи процес епіляції та покращуючи ваші відчуття. 20 пінцетів епілятора м'яко видаляють волоски біля кореня для тривалого результату. Пальчики SoftLift® ефективно піднімають навіть прилеглі до шкіри волоски і допомагають направити їх до пінцетів для видалення. Система підсвічування SmartLight допомагає спростити процес епіляції і не пропустити навіть найдрібніші волоски. Ви можете вибрати необхідну для себе швидкість: Швидкість 1 – для екстрам'якої епіляції, швидкість 2 – для особливо ефективної епіляції. Епілятор рекомендують як просте рішення для видалення волосся надовго завдяки унікальному поєднанню функцій, які роблять епіляцію комфортною.

Епілятор Braun SE 3170 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор Braun SE 3170 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор Braun SE 3170 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор Braun SE 3170

Тип епілятор
Кількість швидкостей 2
Кількість пінцетів 20
Джерело живлення мережа
Тип епілятора так
Кількість швидкостей ні
Додаткові характеристики ні
Змінні головки для епіляції ні
Комплектація є
Габарити є
Колір ні
Вага масажна насадка, що піднімає волоски, основна насадка для епіляції
Підсвічування ні

* Технічні характеристики Епілятор Braun SE 3170 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор Braun SE 3170

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Braun SE 3170

Код товару: 146159
На замовлення, 1-3 дні
Remington EP7300 1935 грн
Код товару: 141625
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 70205
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →