Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор BRAUN PL 5117

Код товару: 258134
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор BRAUN PL 5117

Епілятор BRAUN PL 5117 - найбезпечніший фотоепілятор, який перетворить процедуру позбавлення від небажаного волосся на тілі в комфортний, ефективний і максимально безболісний процес.

Ціна: 11739 грн
шт

Опис товару Епілятор BRAUN PL 5117

Епілятор BRAUN PL 5117 - найбезпечніший фотоепілятор IPL завдяки технології SensoAdapt.
 
Бездоганний результат
Фотоепілятор Braun PL 5117 перетворить процедуру позбавлення від небажаного волосся на тілі на комфортний, ефективний і максимально безболісний процес. Прилад розроблений з урахуванням усіх особливостей жіночого тіла, і дозволяє безболісно обробити навіть делікатні та чутливі зони. При цьому робота вибудовується на автоматичному рівні залежно від змін кольорів різних ділянок шкіри, що дозволяє максимально полегшити і убезпечити процедуру.
 
Ділікатний підхід
Прилад з підтримкою IPL-технології працює за двома напрямками,забезпечуючи усунення небажаного волосся і тимчасово зупиняючи зростання нового на досить тривалий період. За дотримання правил догляду волоски стає порівняно тонше і повільніше ростуть. Важливо дотримуватись рекомендацій та проводити процедури спочатку часто (перший місяць кожні 5…7 днів), а потім рідше від разу на місяць або навіть на рік (все залежить від типу, структури та кольору волосся).
 
Преміальна серія
Стильний прилад в ексклюзивному дизайні та розкішному кольорі стане яскравим та функціональним аксесуаром, а компактні габарити та невелика вага дозволяють завжди брати пристрій вирушаючи у тривалі поїздки. У складі набору Braun PL 5117 передбачена елегантна косметичкапреміум-класу, в якому зручно зберігати та транспортувати епілятор під час подорожей.
 
Легке ковзання
За один спалах Braun PL 5117 впливає на ділянку шкіри 3 кв. см, не пропускаючи при цьому жодного міліметра. При частоті спалахів кожні 1-2 секунди на обробку обох ніг за найнижчої інтенсивності витрачається не більше 9 хвилин. Особливий режим ковзання з підвищеною кількістю спалахів дозволяє значно прискорити процес, що є актуальним при обробці великих ділянок тіла (епіляції рук і ніг). Ресурсні можливості пристрою вражають, термін служби складає до 22 років (400 000 спалахів).
 
Оптимальна адаптація
Фотоепілятор з підтримкою унікальної технологіїIntelligent SensoAdapt працює на основі надчутливого датчика, який безперервно контролює тон шкіри та фіксує найменші зміни, миттєво передаючи сигнал системі оптимізації. Програма автоматично налаштовує рівень інтенсивності перед кожним спалахом для максимально ефективної роботи. Продуктивність апарату підвищується, а спеціальний ультрафільтр попереджує пошкодження шкіри.
 
Бережний вплив
Спеціальна головка для точної обробки дозволить проводити фотоепіляцію точково, що особливо актуально при роботі з невеликими та складними ділянками на обличчі, пахвами або в інтимній зоні. Ефективність роботи підвищується при активації режиму "комфорт", адля новачків найбільше підійде екстра-делікатне налаштування. Загалом Braun PL 5117 підтримує 10 рівнів інтенсивності спалахів, що дає вибір під час роботи з чутливими областями на тілі.

Епілятор BRAUN PL 5117 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор BRAUN PL 5117 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор BRAUN PL 5117 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор BRAUN PL 5117

Тип Фотоепілятор
Кількість швидкостей 2
Джерело живлення Мережа
Габарити Є
Вага Для видалення волосся на обличчі

* Технічні характеристики Епілятор BRAUN PL 5117 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор BRAUN PL 5117

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN PL 5117

Код товару: 309760
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 133120
На замовлення, 1-3 дні
Philips SC1994/00 12470 грн
Код товару: 301991
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →