Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка BRAUN Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin

Код товару: 157843
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка BRAUN Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin

Призначення: Для дорослих; Кількість режимів чищення: 1; Режими чищення: Повсякденне; Технологія чищення: Поворотно-обертальна; Кількість насадок: 1; Тип елемента живлення: NiMh (Нікель-Металгідридний);

Ціна: 1161 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка BRAUN Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin

 Braun Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathi – інноваційна зубна щітка з електричною технологією чищення 2D. Вона випромінює понад 7600 вібрацій за хвилину, видаляє максимум нальоту та каменю із зубів, у 5 разів ефективніше бореться з карієсом, ніж інші щітки. Розробники запевняють, що вже після двотижневого користування зуби стануть помітно чистішими та здоровішими. Щітка не потребує регулярної зарядки, всього чотири години заряду вистачить на користування більш ніж місяць безперервної роботи, ви можете подорожувати або їздити в похід або відрядження з нею.

 
Купити Braun Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin за доступною ціною – це зробити справжній подарунок своїм зубам та яснам. Матеріал, з якого виготовлена ​​щітка, нейлон Dupon,якісний, тестований, щетинки зроблені так, щоб індивідуально повторювати форму зубів і ясен, мають напівкруглу форму, завдяки цьому чутливі ясна не будуть кровоточити. Всі щітки невеликі, нею зручно маніпулювати. Електромотор працює практично безшумно, поглинаючи 3,8 Вт енергії у робочому стані.
 
У щітку Braun Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin вбудований інноваційний таймер на 2 хвилини з паузою, який через 30 секунд нагадує про те, що потрібно змінювати положення щітки щодо зубів, допомагаючи нагадувати про звичку правильного очищення зубів. Також щітка оснащена багаторічним акумулятором, що тримає заряд дуже довго і заздалегідь нагадує про те, що потрібен підзаряд. Ручка щіткине ковзає в руці завдяки спеціальній текстурі для безпеки та комфорту.

Електрична зубна щітка BRAUN Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка BRAUN Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка BRAUN Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка BRAUN Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin

Тип Зубна щітка
Призначення Для дорослих
Система живлення Акумулятор
Технологія очищення Поворотно-обертальна
Насадки чашоподібна
Особливості Насадка щітка
Жорсткість щетини М'яка

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка BRAUN Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка BRAUN Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN Oral-B Vitality D100.413.1 PRO Sensi Ultrathin

Код товару: 365733
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 207987
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242732
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →