Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X 20000N Black

Код товару: 265596
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X 20000N Black

Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X 20000N Black - це нова інтелектуальна система догляду за зубами та яснами, з технологією Gum Guard Technologie та підключенням через Bluetooth 4.0, яка допомагає зробити гігієну порожнини рота персональною.

Ціна: 7052 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X 20000N Black

Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X 20000N Black - це нова інтелектуальна система догляду за зубами та яснами, з технологією Gum Guard Technologie та підключенням через Bluetooth 4.0, яка допомагає зробити гігієну порожнини рота персональною.
 
Додаток надасть індивідуальні рекомендації щодо догляду за Вашою ротовою порожниною. У додатку будуть зберігатися всі ваші дані про кожну гігієнічну процедуру.
 
Штучний інтелект зубної щітки порівнюватиме ваші дані про чищення зубів і даватиме рекомендації щодо покращення процедури. 6 режимів чищення на вибір та унікальна 3D технологія чищення зроблять процедуру очищення ретельною та якісною.
 
Вбудовані таймеридопоможуть Вам розподіляти час чищення, достатній для кожної ділянки рота. Зубна щітка Oral-B Genius 20000N Black зі штучним інтелектом Luxe Edition забезпечить Вам щоденний дбайливий догляд за ротовою порожниною.
 
Відкрийте для себе революційну технологію штучного інтелекту - керівництво в реальному часі, як правильно чистити зуби.
 
Oral-B Genius - це впровадження передових SMART технологій
 
6 режимів чищення відображаються на ручці самої щітки:
  • Ви можете комбінувати режими, індивідуально підбираючи ті, які підійдуть вам найбільше: Режим «Щоденне чищення» або режим «Pro-Clean» - це інноваційний режим чищення зубів (професійне чищення)+ Чищення мови. Ідеально підійде для повсякденного чищення зубів. Можливе застосування з такими насадками, як EB20 Precision Clean, EB30 TriZone, EB50 Cross Action, EB25 Floss Action, Oral-B Dual Clean.
  • Режим «Відбілювання та полірування» зубів + чищення язика. Цей режим використовується для періодичного чи щоденного застосування. Насадка «3D White», що рекомендується, чудово впорається з плямами на зубній емалі від чаю, кави, червоного вина і тютюну протягом 21 дня. Також ми рекомендуємо використовувати зубну пасту серії «3D White» та насадку Oral-B EB18 3D White.
  • Режим «Sensitive» або Дбайливий догляд за яснами + чищення мови. Делікатний догляд за ротовою порожниною при чутливості зубів і запаленні ясен. При використанні цього режимупідійдуть насадки EB17 PrecisionClean, EB17s Precision Clean Sensitive.
  • «Дитячий»: режим «Sensitive» рекомендується для чищення зубів дитині. Дітям до 12 років необхідно вибирати режим «Sensitive», тому що у них ще досить м'яка емаль зубів, щоб уникнути проблем травмування зубів та ясен. Дітям від 3 років до 12 підійдуть насадки Braun Oral-B EB10, після 12 років рекомендується насадка EB17s Precision Clean Sensitive.
  • Електрична зубна щітка Oral-B Genius X 20000N з Bluetooth забезпечує цілеспрямований догляд за допомогою своїх програм та дає інструкції, ваш стоматолог може налаштувати. Завантажте програму Oral-B на свій смартфон і використовуйте технологію Bluetooth для отримання зворотного зв'язку в реальному часі та звичок чищення.
  • Удосконалена технологія електричної зубної щітки Genius X 20000N дозволяє бачити, ділянку зубного ряду Ви чистите в даний момент. Завдяки цьому ви зможете коригувати свою техніку чищення в реальному часі та досягати кращих результатів.

Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X 20000N Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X 20000N Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X 20000N Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X 20000N Black

Тип Зубна щітка електрична
Призначення Для дорослих
Система живлення Акумулятор Li-Ion
Технологія очищення Поворотно-обертальна
Насадки Кругла для чутливих зубів
Особливості Змінна

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X 20000N Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X 20000N Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Braun Oral-B Genius X 20000N Black

Код товару: 360307
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360608
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370733
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →