Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка BRAUN OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.3)

Код товару: 240934
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка BRAUN OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.3)

BRAUN OC 20 Oral-B Professional є зубним центром, який включає в себе електричну зубну щітку і безпосередньо сам іригатор. Стоматологи рекомендують саме комплексне використання обох пристроїв для більш ефективного догляду за ротовою порожниною та зубами.

Ціна: 5332 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка BRAUN OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.3)

Електрична зубна щітка BRAUN OC 20 Oral-B Professional
 
Домашній зубний центр
Іригатор Braun OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet являє собою зубний центр, який включає електричну зубну щітку і безпосередньо сам іригатор. Стоматологи рекомендують саме комплексне використання обох пристроїв для більш ефективного догляду за ротовою порожниною та зубами. Для гігієнічного використання приладу всіма членами сім'ї є спеціальний контейнер для зберігання чотирьох насадок іригатора. Іригатор самостійно виконає автоматичне відключення через 10 хвилин роботи, щоб уникнути перегріву.
 
Технологія 3D
Ціною унікальної технології 3D досягається дбайливе і водночасчас оптимально ефективне очищення. Зубна щітка бездоганно видаляє наліт, здійснюючи 4000 пульсуючих та 8800 поворотно-обертальних рухів за хвилину. За допомогою пульсацій відбувається розпушення нальоту, а завдяки поворотно-обертальним рухам він видаляється. Якщо відбувається сильне натискання щетинок на поверхню зубів, датчик тиску реагує та припиняє пульсуючі рухи, що забезпечує акуратне та безпечне чищення ясен та зубів. Ви можете вибирати режим чищення: щоденне чищення, чутливий або відбілюючий режим.
 
Режими іригатора
Іригатор Braun OC 20 Oral-B OxyJet має два режими роботи, який можна переключити за допомогою спеціального регулятора на ручці.Працюючи в режимі турбопотоку, іригатор включає спіралеподібний потік струменя, який виробляє масаж для ясен, дозволяє прибрати частинки їжі, бактерії. Іригатор завдяки цій функції здійснює профілактику пародонту. Працюючи в режимі монопотоку, іригатор подає прямо спрямований потік, який якісно очищає простір між зубами, а також різних конструкцій: мостів, коронок, протезів, імплантів. Іригатор оснащений спеціальним повітряним фільтром очищення повітря, який утворює мікробульбашки та збагачує ними воду.
 
Професійний таймер «Professional Timer»
Цією функцією оснащена зубна щітка Oral-B Professional Care OxyJet. Стоматологи рекомендують чиститизуби приблизно 2 хвилини. Спеціальний таймер через дві хвилини подасть довгі сигнали, які означатимуть, що процес чищення можна завершувати. Також «Professional Timer» подає сигнал у вигляді уривчастих коротких рухів кожні 30 секунд, щоб ви перейшли до наступної ділянки чищення.
 
Насадка Precision Clean
Кругла форма головки при чищенні охоплює кожен зуб, ефективно очищає важкодоступні ділянки ротової порожнини.
 
Насадка для міжзубних проміжків Power Tip
Рекомендована для ретельного очищення між зубами, мостами, коронками або ортодонтичними конструкціями.
 
Насадка Pro White
У конструкції має гумову полірувальну чашку длябільш тривалого утримання зубної пасти на щітці. Насадка полірує поверхню зубів.
 
Насадки для іригатора
У комплекті додається 4 насадки для іригатора. Ви можете користуватися іригатором всією сім'єю, вибравши для кожного особисту насадку.

Електрична зубна щітка BRAUN OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.3) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка BRAUN OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.3) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка BRAUN OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.3) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка BRAUN OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.3)

Тип Зубний центр
Призначення Для дорослих
Система живлення Акумулятор
Технологія очищення Поворотно-обертальна
Насадки Тип щітки: чашоподібна
Особливості стандартна кругла: Precision Clean
стандартна овальна: 3D White
стандартна для іригатора OxyJet ED 17
для імплантів: Power Trip
Додаткові характеристики Так

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка BRAUN OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.3) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка BRAUN OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.3)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.3)

Код товару: 360306
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360305
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 228391
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →