Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач BRAUN MQ 5064 BK SHAPE

Код товару: 153664
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач BRAUN MQ 5064 BK SHAPE

Місткість склянки: 600 мл
Тип: Занурювальний
Потужність: 750 Вт
Колір виробу: Чорний
Кількість швидкостей: 21
Габарити (ВхШхГ)
40 х 5.7 х 5.7 см

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Змішувач BRAUN MQ 5064 BK SHAPE

 Многофункціональний занурювальний блендер

Приготування поживних закусок з низьким вмістом вуглеводів та страв стало набагато простіше! Новий занурювальний блендер із спеціальною насадкою-спіралайзером ідеально підходить для швидкого приготування корисної овочевої нарізки унікального вигляду. Адже їжу потрібно вміти не лише правильно та смачно приготувати. Не менш важливо її красиво оформити та подати до столу. Цей пристрій є універсальним апаратом, створеним за принципом «все в одному». Купуйте Braun MQ 5064 BK/BL Shape, щоб збивати, перемішувати, нарізати інгредієнти швидко та якісно. Словом, насолоджуйтесь готуванням з новим ручним помічником від Braun!
Розширенакомплектація
До моторного блоку блендера Braun MQ 5064 можна підключати різноманітні насадки. Відповідним чином миттєво змінюється призначення приладу. Достатньо буквально одного легкого руху до клацання, і апарат вже готовий до роботи вже з новими функціями! У комплекті є 3 насадки-спіралайзери різної форми, 2 найгостріші, але абсолютно безпечні у використанні ножі для подрібнення та містка мірна склянка. Місткість чаші блендера становить 1,25 літра. Потужність двигуна - 750 Ватт. Прийнятно для ефективної роботи з різними продуктами, але економічно в плані споживання електроенергії. Корпус приладу виготовлений із легкого пластику, а нога – металева, із міцноїнержавіючої сталі.
 

Змішувач BRAUN MQ 5064 BK SHAPE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач BRAUN MQ 5064 BK SHAPE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач BRAUN MQ 5064 BK SHAPE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач BRAUN MQ 5064 BK SHAPE

Тип блендера Занурювальний
Потік швидкостей 21
Потужність (BT) 750 Вт
Форсунки Комплектація: великий подрібнювач-спіролайзер, 3 насадки для нарізки спіраллю, 2 ножі для подрібнення, мірна склянка.
Шліфування Так
Матеріал корпусу Пластик
Матеріал підводної частини Нержавіюча сталь
Забарвлення Чорний
Розміри (SHHHHV) 40 х 5.7 х 5.7 см

* Технічні характеристики Змішувач BRAUN MQ 5064 BK SHAPE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач BRAUN MQ 5064 BK SHAPE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN MQ 5064 BK SHAPE

Код товару: 337189
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311045
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 134560
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →