Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 7221

Код товару: 225787
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 7221

Час зарядки акумулятора 1 год Швидка зарядка + Вологе очищення + Самозаточувальні леза + Призначення для стрижки голови, для бороди та вусів, для брів, для носа та вух Час роботи від акумулятора 100 хв Матеріал лез нержавіюча

Ціна: 2537 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 7221

 Персональний триммер для комфортного гоління. Навіть майстерне володіння бритвою може виявитися недостатнім, щоб доглядати за зачіскою. Тим більше складно надати форму бороді, обходячися стандартними можливостями станка для бритв. Тому для «тонкої» роботи ми рекомендуємо купити тример Braun MGK 7221. Прилад поставляється в розширеній комплектації, яка дозволяє підстригати на професійному рівні, але з мінімальними зусиллями! Його надійні леза, що самозаточуються, ніколи не вимагають заміни і потребують лише регулярного очищення. Система автоматичного підстроювання потужності Auto Sensing Motor гарантує рівномірне збривання щетини одним рухом.
Насадки у комплекті.Гребінці з регулюванням по довжині, насадки з фіксованою довжиною, насадка для гоління волосся на тілі, «точкова» насадка для корекції окремих волосків (відмінно підходить для догляду за тонкими вусами) і навіть спеціалізована насадка для носа та вух – до ваших послуг повний набір майстра ! Використовуйте його на власний розсуд, змінюючи при необхідності. Тример має 13 стандартних налаштувань довжини з регулюванням кроку по 2 мм. Для зберігання та транспортування пристрою та аксесуарів користуйтеся зручним невеликим мішечком.
Універсальний акумулятор високої ємності.
Прилад доступний для використання буквально будь-якої миті, оскільки працює від вбудованого високоємного акумулятора (до100 хв. безперервно). Повна повторна зарядка всього за 60 хв. плюс функція швидкої 5-хвилинної зарядки для короткого сеансу гоління. Залишок заряду відображається на світловому LED-індикаторі в ручці. Важливою перевагою системи електроживлення є її універсальність. Акумулятор можна заряджати від мережі американського або європейського формату без попереднього налаштування.

 

Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 7221 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 7221 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 7221 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 7221

Тип мотора для бороди / для голови / для носа та вух / для тіла
Живлення від Li-ion акумулятора
Автономний робочий час 100 хв
Час зарядки 60 хв
Індикатор зарядки є
Вага Вага: 0.45 кг
Кількість насадок 7
Стрижка бороди так
Вологе очищення так
Довжина стрижки від 1 мм до 21 мм
Встановлення довжини стрижки змінні насадки
Покриття лез Сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 7221 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся BRAUN MGK 7221

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN MGK 7221

Код товару: 80244
На замовлення, 1-3 дні
Braun HC 5090 2580 грн
Код товару: 84673
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 87031
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →