Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Епілятор BRAUN LS5160 LEGS & BODY W&D

Код товару: 64782
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Епілятори Епілятор BRAUN LS5160 LEGS & BODY W&D

Бритва Braun LS 5160
щітка
ковпачок OptiShave
Насадка для гоління, області бікіні

Ціна: 1849 грн
шт

Опис товару Епілятор BRAUN LS5160 LEGS & BODY W&D

 Braun LS 5160 Silk & Soft Бритва BodyShave ідеально підходять для жіночого тіла, що дозволяє комфортне гоління вологе або сухе. Унікальна сітка для гоління являє собою комбінацію мобільного телефону і триммер. Плівка, що рухається, прилипає до шкіри ідеально пристосовується до форми тіла і рухів гоління, весь час залишаючись в контакті зі шкірою. Спеціальні ковпачки дозволяють голити різні частини тіла. Ноги найкраще підходить OptiShave ковпачок, який утримує оптимальний кут голови та підтягує шкіру, щоб захопити італійську ближче до тіла. Бритва також ідеально підходить для пахв, так як закруглена форма голки для гоління і злегка закруглений триммер дозволяє легко дістатися навітьдо найважчих місць. З області бікіні може бути точно видалити тример волосся, що забезпечує просту стрижку, оптимальну видимість і окантування відповідно до індивідуальних потреб. OptiTrim кришка дозволяє подальше укорочення волосся і перетворює Silk & Soft Бритва BodyShave професійної області бікіні. Оригінальний стартер SoftStrip підтягує шкіру, щоб захопити італійську якомога ближче до тіла і підвищує навіть самий фітінг італійськими, залишаючи шкіру гладкою та шовковистою. Довге волосся тример Обрізка дозволяє з урахуванням індивідуальних потреб. EasyGlide пом'якшує ремінь та забезпечує більш чисте гоління з меншим роздратуванням. Його зачеплення стільниковий структурарозгладжує шкіру, що дає кращу якість гоління. Гладка голівка округлого гоління ідеально підходить до форми жіночого тіла. Ogolisz швидко і легко не тільки ноги, але і чутливі місця, такі, як пахви та область бікіні.

Епілятор BRAUN LS5160 LEGS & BODY W&D Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Епілятор BRAUN LS5160 LEGS & BODY W&D в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Епілятори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Епілятори и купити Епілятор BRAUN LS5160 LEGS & BODY W&D в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Епілятор BRAUN LS5160 LEGS & BODY W&D

Тип електробритва
Кількість швидкостей 1
Джерело живлення акумулятор
Тип акумулятора батарейки АА
Тип епілятора ні
Кількість швидкостей ні
Додаткові характеристики так
Змінні головки для епіляції ні
Комплектація ні
Габарити так
Колір ні
Вага Насадка для гоління, області бікіні
Підсвічування ні

* Технічні характеристики Епілятор BRAUN LS5160 LEGS & BODY W&D можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Епілятор BRAUN LS5160 LEGS & BODY W&D

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN LS5160 LEGS & BODY W&D

Код товару: 146159
На замовлення, 1-3 дні
Remington EP7300 1935 грн
Код товару: 141625
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 70205
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →