Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Braun JB 7192

Код товару: 130995
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Braun JB 7192

Матеріал основної чаші: скло; Насадки: Живлення: мережа; шейкер (дорожня чаша): 2; шейкер (дорожня чаша); Місткості: основна чаша; Попередньо встановлені програми: колка льоду; Імпульсний режим;

Ціна: 8686 грн
шт

Опис товару Змішувач Braun JB 7192

Любіть самі робити витончені соуси для страв? Бажаєте готувати супи, які зазвичай подають у шикарних ресторанах? Вважаєте за краще самі вигадувати рецепти для своїх коктейлів?
 
Тоді стильний блендер Braun JB7192 від компанії Braun зі глечиком з термостійкого скла стане для вас чудовим помічником на кухні! Ви зможете самі готувати ваші улюблені страви – і це буде не лише захоплюючим, а й легко! У вашому розпорядженні буде кілька швидкостей та імпульсивний режим, що перетворить роботу з блендером на справжнє задоволення. А чудова можливість додавати продукти до блендера прямо під час приготування зробить його безперечним вашим улюбленцем на кухні.
 
З блендером BraunJB7192 здорове харчування стане ще й смачним!
 
Не втрачайте нагоди порадувати свою сім'ю новими стравами, які зроблять сімейні вечори ще більш затишними та теплими. Ніхто не захоче пропускати навіть одну таку вечерю, страви на якій будуть майже не відрізняються від таких ресторанних страв. Блендер Braun JB7192 ще більше згуртує вашу родину за одним столом, ніби сімейні свята стали відбуватися ще частіше.
 
Витончений смак ваших соусів та оригінальних коктейлів запам'ятається їм назавжди, як запам'ятовуються унікальні домашні страви. Зробіть своє життя і життя вашої родини ще більш насиченим і яскравим, наповненим новими, незабутніми смаками та теплом рідного дому!

Змішувач Braun JB 7192 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Braun JB 7192 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Braun JB 7192 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Braun JB 7192

Тип блендера Стаціонарний
Потік швидкостей 5 штук
Потужність (BT) 1000 Вт
КОНТРОЛЬ Сірчане
Форсунки основна чаша
шейкер (дорожня чаша)
Шліфування Є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Метал\скло
Додаткові режими Турбо режим
Шнур 1.5 м
додаткова інформація Основна чаша
1.6 л
Об'єм шейкера
350 мл
Забарвлення нержавіюча сталь
Вага 4.8 кг

* Технічні характеристики Змішувач Braun JB 7192 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Braun JB 7192

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Braun JB 7192

Код товару: 151958
На замовлення, 1-3 дні
TEFAL BL 962B38 8901 грн
Код товару: 302466
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 99084
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →