Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска BRAUN IS 7143 WH

Код товару: 118710
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска BRAUN IS 7143 WH

Тип Праска
Потужність 2400 Вт
Парогенератор є
Місткість для води 2000 мл
Режими постійна подача пари (125 г/хв), паровий удар (450 г/хв)
Захисні функції автоматичне вимкнення
Вага 4.9 кг

Ціна: 12513 грн
шт

Опис товару Праска BRAUN IS 7143 WH

 Потужність та ефективність

Доводиться прасувати багато і часто? Потрібний особливо ретельний догляд за делікатними тканинами? Тоді зверніть увагу на Braun IS 7143 WH. Універсальна система iCare адаптується під особливості різних тканин, таким чином оберігаючи їх від пошкоджень. Потужність 2400 Вт означає, що пристрій буде готовий до використання через лічені секунди з моменту включення в розетку.
До різних завдань особливий підхід
В основному (стандартному) режимі система Braun IS 7143 WH гладить речі, витрачаючи приблизно 125 мл води за хвилину. Це досить високий показник – не кожна праска здатна видати таку потужність навіть у режимі парового удару. А паровий удар цієї прасувальної системисправді вражає! Складіть речі в кілька шарів і потужний паровий заряд легко проникне крізь них. У цьому режимі значно підвищується витрата води (450 мл/хв. при тиску 7 бар), зате пара пробиває до десяти шарів навіть найщільніших тканин. ЕКО-режим гарантує зниження витрат води на 30%.
Підошва унікальної форми
Висока міцність підошви Eloxal 3DPlus BackGlide вдвічі міцніша за сталь! Жодних подряпин і слідів від зіткнення з ґудзиками, застібками та прикрасами на одязі. Закруглена форма поверхні (що нагадує сноуборд) і запатентований сплав забезпечує ідеальне ковзання в будь-якому напрямку. Гладьте так, як вам зручно і можете бути впевнені, що непропустіть навіть найменшу складку, що причаїлася біля швів, стиків або кишень.
Простота та функціональність
У прасувальній системі Braun IS 7143 WH забезпечено ефективну протидію утворенню нальоту на прасувальній поверхні. Накип не просочується крізь парові отвори. Місткий знімний контейнер для води. Достатньо заповнити його лише раз. Двох літрів вистачає дуже надовго навіть при інтенсивному використанні Braun IS 7143 WH. У будь-якому випадку миготливий індикатор на корпусі вчасно сповістить вас, що вода закінчується. Вбудована ефективна антикрапельна система призначена для того, щоб зберігати воду в контейнері, доки вона знадобиться. Тобто,вода не розливається навколо праски, утворюючи плями. Кожен її мілілітр використовується за призначенням і не пропадає даремно.
Інші особливості
Завдяки наявності модернізованої системи прискореного очищення, ви можете заправляти контейнер парогенератора навіть звичайною водою з-під крана. Зручний клапан для зливу полегшує та прискорює її видалення. Функція easy-lock моделі Braun IS 7143 WH призначена для надійної фіксації праски на парогенераторі. Вона забезпечує зручність при транспортуванні та зберіганні прасувальної системи. Функція автоматичного вимкнення спрацьовує після певного періоду бездіяльності. Це не лише простий спосіб економії електроенергії, а й додаткова гарантіябезпеки. Більше не варто хвилюватися про те, чи ви вимкнули праску.

Праска BRAUN IS 7143 WH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска BRAUN IS 7143 WH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска BRAUN IS 7143 WH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска BRAUN IS 7143 WH

Потужність 2400 Вт
Підошва Eloxal 3DPlus BackGlide
Постійне постачання пари 125 г/хв
Паровий удар 450 г/хв
Функція розпилення є
Можливість сухого прасування є
Об'єм резервуара для води 2000 мл
Автоматичне відключення є
Система захисту від накипу є
Система самоочіщення є
Протикрапельна система є
Насадка для делікатних тканин ні
Індикатор нагріву є
Вертикальна пара ні
Довжина шнура 1.8 м
Напруга 230 В
Вага 4.9 кг

* Технічні характеристики Праска BRAUN IS 7143 WH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска BRAUN IS 7143 WH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN IS 7143 WH

Код товару: 300902
На замовлення, 1-3 дні
Philips GC628/80 13287 грн
Код товару: 156195
На замовлення, 1-3 дні
Tefal QT2020 17845 грн
Код товару: 328136
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →