Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Braun AS 720

Код товару: 16524
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен Braun AS 720

Тип:фен-щітка
Потужність: 700 Вт
Додаткові режими: подача холодного повітря, іонізація

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Фен Braun AS 720

 Стайлер для укладання волосся Braun AS 720 увібрав у себе всі досягнення Braun в області догляду за волоссям – і надзвичайно дбайливо ставиться до вашого волосся. Це перший стайлер для укладання волосся з функцією іонізації IONTEC – унікальною інновацією від Braun для здорового, дбайливого укладання. Іони Satin Ions служать натуральним зволожуючим засобом, в той час як ви створюєте чудове укладання. Антистатичний ефект «утихомирює» наелектризоване волосся і додає гладкого блиску вашому прекрасному образу. Оскільки мокре волосся особливо схильне до механічного пошкодження і ламкості, різноманітні насадки стайлера для укладання волосся Braun AS 720 мають цілісні зубці і рівну гладкуповерхню. Вони надійно утримують ваше волосся під час укладання, не пошкоджуючи кутикулу. Щоб зробити укладання ще безпечніше, стайлер для укладання волосся Braun AS 720 має знімний сітчастий фільтр, який запобігає сплутуванню і пошкодженню волосся. Стайлер для укладання волосся Braun AS 720 з функцією іонізації IONTEC – це надзвичайно зручний прилад, оскільки він портативний та мультифункціональний. Він завжди повинен бути у вас на столі, оскільки він миттєво освіжає енергію волосся і надає їм здорової пружності: ідеальний варіант, якщо ви хочете зробити укладання прямо в офісі.

Фен Braun AS 720 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Braun AS 720 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен Braun AS 720 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Braun AS 720

Тип фен-щітка
Потужність 700 Вт
Подача холодного повітря так
Іонізація так
Колір чорний

* Технічні характеристики Фен Braun AS 720 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Braun AS 720

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Braun AS 720

Код товару: 360689
На замовлення, 1-3 дні
Babyliss 5336NPE 2193 грн
Код товару: 76499
На замовлення, 1-3 дні
Remington D5017 2236 грн
Код товару: 81455
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →