Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електробритва Braun 8390CC

Код товару: 348700
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електробритви чоловічі Електробритва Braun 8390CC

Який би тип гоління вам не підходив краще, вологе або сухе, купивши бритву Braun Series 8 8390cc Wet&Dry ви точно не помилитеся, оскільки вона створювалася спочатку повністю універсальною.

Ціна: 9933 грн
шт

Опис товару Електробритва Braun 8390CC

 Система живлення від акумулятора

Повторна зарядка займає не більше 60 хв. і виробляється від власного зарядного блоку, який є оригінальною підставкою. А ще цей комплекс здійснює автоматичне очищення голки для гоління від залишків волосся, так що до наступного сеансу бритва буде приведена буквально в стан «як з упаковки».
 
Чудливий інтелект
Унікальна технологія Responsive Intelligence перетворила бритву Braun Series 8 8390cc Wet&Dry на щось більше, ніж банальний електроприлад. Наявність 32-бітного процесора, що контролює швидкість реакції системи на зміни, дає можливість голитися з винятковою точністю, не докладаючи зусиль. УЗалежно від густоти щетини процесор підлаштовує потужність бритви автоматично. З такою точністю, якої просто неможливо досягти вручну. У результаті ви отримаєте чисте та рівномірне гоління вже з першого проходу верстата.
 
Потрійна якість
Одразу три рухомі бритвені елементи з незалежною підвіскою діють швидко і акуратно, плавно рухаючись уздовж абрису підборіддя. При цьому різальні елементи верстата здійснюють близько 30.000 рухів за хвилину! Бритва сіточка Opti Foil з отворами різної форми дуже ефективно справляється з волосками різної товщини і довжини. Доповнює ефект триммер Direct&Cut, який спрямовує щетинки точно до сітки, а також повністю видалять волоски,зростають у різні боки.

Електробритва Braun 8390CC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електробритва Braun 8390CC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електробритви чоловічі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електробритви чоловічі и купити Електробритва Braun 8390CC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електробритва Braun 8390CC

Система для гоління Сеточная
Система живлення
Аккумулятор
Кількість головок для гоління 3
Робочий час від акумулятора 60 мин
Тример
Выдвижной
Особливості
Защита от случайного включения, Система самоочистки, Плавающая головка, Индикатор уровня зарядки, Дисплей, Влагозащита, Быстрая зарядка

* Технічні характеристики Електробритва Braun 8390CC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електробритва Braun 8390CC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Електробритва Braun 8390CC

Код товару: 370218
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315793
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315792
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →