Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електробритва чоловіча BRAUN 3010 BT

Код товару: 98938
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електробритви чоловічі Електробритва чоловіча BRAUN 3010 BT

3 в 1 – триммер, бритва, стайлер. Спосіб гоління: сухе/вологе. Система гоління: сіточна. Потрійна система для гоління. Сітка Senso Foil, що голить, з технологією MicroComb. Знімний триммер та 5 гребенів (на 1, 2, 3, 5 та 7 мм). Індикатор заряду акумулятора. Повна зарядка: 60 ​​хвилин. Живлення: від акумулятора.

Ціна: 4128 грн
шт

Опис товару Електробритва чоловіча BRAUN 3010 BT

 За допомогою електробритви BRAUN 3010 BT, ви можете не лише збрити щетину, а й змоделювати «зачіску» на своєму підборідді. Завдяки насадці-триммеру, що йде в комплекті, яка кріпиться замість гоління голівки, і 5-и гребням на 1, 2, 3, 5 і 7 міліметра, доглядати за бородою стало простіше простого. Бритовна головка бритви Braun 3010BT має три незалежні, плаваючі елементи, а саме: дві сіточки SensoFoil і триммер, з технологією MicroComb, між ними. Ця бездоганна комбінація ріжучих елементів здатна ідеально гладко голити ваше обличчя, навіть якщо у вас проблемна щетина, яка росте в різних напрямках. Функція допоміжного тримера з технологією MicroComb, полягає в підрізанні довгих волосків інапрямі щетини до сітки для гоління, яка, у свою чергу, зрізає волоски максимально близько до шкіри обличчя. Технологія Wet&Dry бритви передбачає її використання не тільки як класичний електроприлад, а й голитися під душем, з пінкою чи гелем, не боячись зіпсувати прилад. Водонепроникність цієї моделі дозволяє без побоювання занурити її на глибину до 5 метрів. Щоб уникнути удару струмом (від підключеного приладу до мережі близько до води), бритва працює тільки від акумулятора.

Електробритва чоловіча BRAUN 3010 BT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електробритва чоловіча BRAUN 3010 BT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електробритви чоловічі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електробритви чоловічі и купити Електробритва чоловіча BRAUN 3010 BT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електробритва чоловіча BRAUN 3010 BT

Система для гоління сіткова
Система живлення акумулятор
Кількість головок для гоління 2
Комплектація ні
Спосіб гоління сухий/вологий
Система автоматичного очищення так
Тип акумулятора немає даних
Робочий час від акумулятора 45 хв
Час зарядки акумулятора 60 хв
Дісплей ні
Водонепроникний корпус так
Індикатор заряду акумулятора індикатор рівня заряджання
Насадки є
Тример є
Особливості немає даних
Габарити немає даних
Вага немає даних
Колір синій з чорним

* Технічні характеристики Електробритва чоловіча BRAUN 3010 BT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електробритва чоловіча BRAUN 3010 BT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN 3010 BT

Код товару: 161961
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 146567
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360299
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →